Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2011, 09:55:05
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

copii nascuti cu capul inainte stii cat de periculos este? si pentru mama si pentru copil???

nu este nici un pseudoargument... asa am patit eu la fata, dupa 7 8 ore de travaliu, fata era mai vinetitca si nu a plans din prima si doctorita vai nu traieste ... si au luat-o asistentele au aspirat din nasucul ei, i-au tras o palmuta si imediat si-a revenit, si fata mea e sanatoasa tun, multumesc lui Dumnezeu. dar cand o doctorita iti spune asa ceva mai mult din rautate cred, dupa ce te chnui atatea ore in primul rand iti vine sa ii rupi gatul doctoritei si apoi nu iti mai arde sa nasti natural.

eu stiu mai multe cazuri de copii nenorociti la nastere naturala pe viata sau sufocati si morti, decat cu probleme din cauza cezarienei. pentru mama poate fi periculos si una si alta, dar pentru copil, cu cezariana stii sigur ca iese bine, pe cand la natural, ai sanse jumate sa iasa cu bine ..... bineinteles, sun cazuri si cazuri ...

si nu zic asta ca as fi impotriva nasterii naturale, Doamne fereste, ci din contra o sustin si apreciez foarte mult pe cele care au curajul sa nasca natural, dar si cele care nasc prin cezariana nu trebuie judecate, ca poate mai mult de dureri le e frica de viata copilului. mie de ex nu mi-a fost frica de dureri ci de viata copilului meu si de asta la baiat am vrut mai mult si am acceptat cezariana.

si cele care de exemplu nasc doar cu cezariana, de frica durerilor , tot e bine ca aleg sa nasca... ce mai conteaza cum??? conteaza ca decid sa nasca copilul si nu il avorteaza cum fac atatea in ziua de azi. nu este de apreciat mai mult o femeie care naste prin cezariana de frica durerilor, decat una care nu naste deloc pentru ca renunta la copil ???

barbatii, curajosii lui nea' opinca ...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Durerea unei mame, lilisor Generalitati 83 28.08.2011 18:21:48
rugaciuni pentru viitoare mame Mirela0110 Generalitati 0 03.03.2011 14:12:16
Jurnalul unei mame invingatoare Nicoleta IGNAT Stiri, actualitati, anunturi 2 25.07.2010 20:54:54