![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandesc ca eu imi gasesc foarte greu de lucru si ar fi o greutate pentru familia mea sa stau fara servici o vreme.
Ma gandesc ca plecarea mea in momentul de fata ar afecta oarecum situatia de la servici - ar ingreuna-o - mai ales date fiind anumite conditii (care ma indeamna si pe mine sa plec), nu as vrea sa afecteze pe nimeni, sa pot pleca linistita. Tot revine gandul asta de ceva vreme, tot il aman, n-am curaj. Unii zic ca e criza, cum sa te lasi de servici. Nu sunt sufleteste impacata de ceea ce vad uneori la servici sau de ce trebuie sa fac. Oare sunt prea pretentioasa? Ar trebui sa am rabdare, sa mai aman? Ar trebui sa pun nevoile familiei pe primul loc - ma gandesc aici la nevoile financiare? Ar trebui sa-mi ascult sufletul care uneori imi spune sa fug mancand pamantul? Nu sunt in stare sa iau o decizie! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu stiu | Mara2009 | Nunta | 27 | 07.12.2011 21:25:39 |
La ce se gandesc strainii cand aud "Romania"? | Bast-et | Generalitati | 32 | 11.12.2010 02:41:12 |
Niciodata nu e prea tarziu...si totusi uneori este! | Ana-Maria N | Generalitati | 8 | 28.10.2010 16:10:11 |
uneori adevarul doare | alexa.oni | Generalitati | 33 | 28.09.2008 13:36:28 |
|