![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne!
Ajuta-ma sa le pot spune celor puternici adevarul in fata. Sa nu mint ...doar pentru a castiga aplauzele celor slabi. Daca-mi dai noroc... ...nu-mi lua fericirea Daca-mi dai putere... ...nu-mi lua ratiunea Daca-mi dai succes... ...nu ma lipsi de umilinta... Iar daca-mi dai umilinta ...nu-mi lua demnitatea. Ajuta-ma ca intotdeauna sa vad si reversul medaliei. Nu ma lasa sa-i invinovatesc pe ceilalti pentru ca nu gandesc ca mine. Invata-ma sa iubesc oamenii ca pe mine insumi. Invata-ma sa ma judec ca pe restul. Nu ma lasa sa alunec in orgoliu. ...si nici in disperare sau esec. Mai bine aminteste-mi ca esecul ...este experienta care precede triumful. Invata-ma ca in ciuda suferinrei ...sa merg inainte Invata-ma ca in ciuda deceptiilor ...sa nu-mi pierd increderea. Invata-ma ca A IERTA este cel mai important lucru pentru cel puternic. ...si ca razbunarea este semnalul primitiv al celui slab Daca-mi iei norocul... ...lasa-mi speranta. Daca imi iei succesul... ...lasa-mi puterea de a trece peste esec. Daca eu as gresi cuiva ...da-mi curaj sa-mi cer iertare. Daca cineva mi-ar gresi mie... ...da-mi curaj sa-l iert. Doamne, daca eu uit de Tine TU ...sa nu uiti de mine! Lacrimi,durere,suferinta,doar de astea au avut parte de cateva luni,nu ne dorim decat sa le alinam putin din durere ,sa aiba si ei un pic parte de...sarbatori fericite! Doamne ajuta! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutor pentru o sarmana | N.Priceputu | Umanitare | 31 | 24.05.2012 09:08:24 |
ajutor pentru Andrei | lady67 | Umanitare | 0 | 28.04.2010 12:11:51 |
Ajutor pentru o manastire! | nastac_miruna | Umanitare | 5 | 16.12.2008 15:07:44 |
ajutor pentru marius | scristi | Generalitati | 2 | 17.08.2008 00:31:52 |
|