Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2011, 10:23:01
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Ai atins un aspect care si mie mi-a sarit in ochi : iubitorii fanatici si patologici de caini,s-ar parea ca resimt o adevarata placere in a-si vedea semenii umani,speriati, muscati,avertizati de patrupedul ridicat la rang de idol !
Femeile resimt in general,toti vedem asta, o atractie deosebita pentru caini,acest animal,fiind slabiciunea lor !
Exista cu siguranta, banuiesc, si alt tip de explicatii...
Alte explicatii ar fi ca, cei care au un caine ajung sa socializeze mult mai usor unii cu ceilalti. Pai in parcul din fata casei mele se aduna in fiecare zi vreo 10 stapani de patrupezi si trag un cenaclu literar pe cinste. Isi impartasesc unul altuia ce a mai facut Grivei astazi.
Se imprietenesc si necuvantatoarele intre ele si stapanii lor.
Din cand in cand mai aud franturi de fraze... "i-am fiert un piciorut de pui, ca doar din asta mananca"....."asa suparat a fost azi"....."puiu' lu' tata".
Eu recunosc ca n-am avut atata treaba cu fi-miu cand era mic cat au astia cu cainii.
Cainii sunt scosi de doua ori pe zi la plimbare, ajung acasa cu ei ii spala pe labute, le prepara mancarea, le face baie si asta ani in sir. Cam cat traieste un caine? Cred ca vreo 10-120ani , nu?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36