Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Ai atins un aspect care si mie mi-a sarit in ochi : iubitorii fanatici si patologici de caini,s-ar parea ca resimt o adevarata placere in a-si vedea semenii umani,speriati, muscati,avertizati de patrupedul ridicat la rang de idol !
Femeile resimt in general,toti vedem asta, o atractie deosebita pentru caini,acest animal,fiind slabiciunea lor !
Exista cu siguranta, banuiesc, si alt tip de explicatii...
|
Alte explicatii ar fi ca, cei care au un caine ajung sa socializeze mult mai usor unii cu ceilalti. Pai in parcul din fata casei mele se aduna in fiecare zi vreo 10 stapani de patrupezi si trag un cenaclu literar pe cinste. Isi impartasesc unul altuia ce a mai facut Grivei astazi.
Se imprietenesc si necuvantatoarele intre ele si stapanii lor.
Din cand in cand mai aud franturi de fraze... "i-am fiert un piciorut de pui, ca doar din asta mananca"....."asa suparat a fost azi"....."puiu' lu' tata".
Eu recunosc ca n-am avut atata treaba cu fi-miu cand era mic cat au astia cu cainii.
Cainii sunt scosi de doua ori pe zi la plimbare, ajung acasa cu ei ii spala pe labute, le prepara mancarea, le face baie si asta ani in sir. Cam cat traieste un caine? Cred ca vreo 10-120ani , nu?