![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru cei care cred că cei care își manifestă mila față de câini o fac pentru că nu iubesc oamenii:
Prima persoană care a sărit să se intereseze de soarta unui om sărman aici, pe forum, a fost o înfocată apărătoare a... câinilor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oamenii fara dragoste se ataseaza de animale, respingand insa omul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca astia nu prea par a fi in gratiile iubitorilor de caini.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gatit zilnic, hrana speciala, plimbat, bainta.. Eu am avut caini la curte, dar nu erau bataie de cap, le dadeam graunte, maturam dupa ei. Dar am avut si un caine la bloc (l-a gasit sotul murind langa o masina si mi l-a adus acasa).. este multa munca sa ingrijesti un caine. Spalam pe jos toata casa de doua ori zilnic dupa el! (si eram si gravida).. plus dezinfectarea cazii cu clor dupa ce spalam cainele.. eram tot timpul cu pielea arsa de clor pe maini cat am curatat dupa catel. Cu un copil este cu totul altceva, macar ai satisfactia ingrijirii unui om. Este degradant sa slugaresti un animal si sa-l "umanizezi" fortat. Cunosc iubitori de animale (dupa patternul descris de Maria). Ii ingrijesc ca pe proprii lor copii. Cu ani in urma am avut copilul bolnav, a trebuit sa-l retrag de la gradinita si cautam disperata pe cineva sa stea cu copilul. Am apelat la iubitorii de catei.. am primit raspunsul: "am obligatii.. cine plimba cateii de doua ori pe zi?". Naucitor. Halucinant. Catelul versus copilul bolnav (parte din familie). A trebuit sa spun adio serviciului (si gasisem ceva part time - cat de greu este sa gasesti part time in Romania!).. Si atunci am fost atat de revoltata incat acest incident a fost cel care m-a hotarat sa parasim tara (ca eram inca in dilema: cum sa lasam familia in urma? Dar familia era ocupata, avea catei de ingrijit). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vad care era impedimentul in a scoate la plimbare si copilul si cainele in acelasi timp?Probabil ca persoana respectiva nu agreeaza copiii,ceea ce este destul de rar,caci daca ai rabdare pt un caine,ai si resurse pt a petrece timp cu un copil.Acum,depinde sunt si persoane mai in varsta care nu mai au un randament mental care sa tina pasul cu curiozitatile copilaresti si cu conversatiile specifice.Din punctul asta de vedere,cu un caine e mai usor/facil ca nu trebuie sa faca conversatie. Pot sa spun ca familia mea nu m-a ajutat cu absolut nimic pe gratis,am o familie egoista,distanta,certareata,rautacioasa;daca vrei ajutor de la ei,chiar si un sfat nu trebuie sa vii cu mana goala...iar pt alte favoruri mai mari,deja vorbim de sume frumusele de bani. Crede-ma ca si la mine in familie nu as gasi pe nimeni sa stea cu copilul :) (desigur as reusi cu niste $$$$ :)))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Stii, imi zicea un evreu ca au vorba astia "traditionalisti" despre astia asa..mai lumesti.
O familie traditionala are 4..5..6 copii, una "lumeasca" doi copii si un caine. Cu alte cuvinte, sa faci tu copii cat iti da Dumnezeu ca o sa-ti treaca cheful de caini. Sau ai sa zici ca nu poti face un copil in plus ca ai si cainele de intretinut. |
|
|||
|
|||
![]()
Am sugerat si plata, nu era vorba de bani, poate nici de egoism. Oamenii au fost sinceri in felul lor. Cred ca nici in ziua de azi nu ar intelege ca au gresit..
Cateii erau "copiii lor", satisfac nevoia lor de afectiune. Dar este o relatie anormala, chiar hidoasa. Nu era familia mea, ci a sotului. Ai mei ingrijesc si copiii altora. Pe gratis. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca am mai scris, copilul meu numara pe degete cati prieteni cu doi parinti cunoaste.. Nu prea multi. In viitor probabil oamenii vor deveni izolati complet, probabil. Omul si petul. Last edited by anna21; 09.12.2011 at 00:13:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu putea scoate copilul si cainii la plimbare, ca erau agresivi.
Unul din caini muscase multe persoane (chiar si cunoscuti ai familiei), dar ei tot spuneau ca este pasnic. Din cauza asta, cand parintii mei i-au vizitat, ei au refuzat sa izoleze cainele agresiv, pe motiv ca daca te stie, nu te musca. Eu l-am avertizat pe tata sa stea departe de caine. Tata s-a gandit ca stie el mai bine sa se poarte cu cainele.. L-a hranit cu friptura, chiftele (spre indignarea gazdei), s-a jucat cu el etc... Cand s-a ridicat sa plece.. Cainele s-a repezit cu coltii in piciorul lui tata. Trebuia sa-l muste, nu se putea abtine, asta era naravul lui. Ei, cum ar fi fost sa-mi las copilul langa acel caine? Nu l-ar fi prins de picior, ci direct de fata (copil mic de inaltime), l-ar fi nenorocit pe viata. Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|