![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toate le sti ca un om mare fara insa a te indoi macar putin de ceva : si ca fac bascalie de cineva (pt. ca asa sunteti in stare sa intelegeti voi !) si ca vreau sa arat ceea ce defapt nu arat, aratind spre aratare altceva de aratat, si ca sunt in mare inselare dar cum ca nici nu vreau sa inteleg asta , si tot asa pina se gretaleste omul . Te rog sa incetezi daca poti cu manevraria psihologica de proasta calitate si cu portretistica mistica nevinovata vis-a-vis de mine . Sunt convins ca iti debordeaza sufletul de sinceritate si iubirea aprioapelui dar evita aceste stratageme cu mine .Sunt destui care te apreciaza la justa ta valoare, nu de mine ai nevoie ! Daca ai de spus ceva , spune , daca nu, lasa-neee ! lasa-neee ! Si fiindca ai pomenit de iubita sora ,,ecaterina7" cred ca ai constatat lesne(adica mi-as fi dorit sa vrei sa constati) ca desi striga la mine ,,cu ce drept ma judeci" ,. ea insasi mi-a aplicat o judecata de numa-numa , pina si-a varsat tot poisonul din suflet, neintelegind nici in cele din urma ce am voit sa ii spun. Parca se si spune in popor ca hotul striga : ,,hotii baaaa! " Dar am sesizat ca nici habar nu ai avut de aceasta fata a ei . Este insa de inteles deoarece erai preocupat cu iubirea aproapelui !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 22.12.2011 at 13:55:04. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
casatoria cu o persoana nebotezata | alecram | Nunta | 100 | 07.08.2011 03:36:10 |
o scurta ruga pt persoana mea | VladCat | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 22.01.2011 12:51:19 |
|