![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar ca dvs. insiva va simtiti vizat ... asta este altceva. Va propun si va recomand pt. viitor,ca ori de cite ori gasiti raspunsuri /postari care nu incrimineaza direct si precis pe nimeni sa va vedeti de treaba dvs. si sa renuntati in a va constitui parte lezata si a raspunde de genul... Este mult mai politicos si mai drept atita timp cit numele dvs. nu este pomenit . Altminteri, cel putin pt. mine , deveniti ridicol , jenant . Cei care au trebuit sa inteleaga interventia mea probabil ca au si facut-o si in mod tacit renunta la atitudini asemea sau ignora mesajul meu . Este insa adevarat si faptul ca ,,fiecare pasarica pe limba ei piere". Va ramine la latitudine ce atitudine sa alegeti ! Totusi reiau, acest fir este un exemplu plin de intelesuri ! ALWA YSPRO VERBS : ,, Arata-le oamenilor adevarul si te vor umple de mizerii"
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
casatoria cu o persoana nebotezata | alecram | Nunta | 100 | 07.08.2011 03:36:10 |
o scurta ruga pt persoana mea | VladCat | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 22.01.2011 12:51:19 |
|