Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2011, 12:22:05
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Daca ati fi citit cu atentie postarile ati fi vazut ca a fost o singura recomandare directa de a se adresa direct preotului. Si aceea a unei persoane de alta confesiune. Dar dvs va este usor sa nu fiti atent, sa va erijati in cel mai corect si mai rational. Eu, de exemplu, am luat atitudine la faptul ca dumnealui a spus ca nu are timp de Biserica. Dupa cum se vede inclusiv din acesta postare sunt reparte de a simula falsa smerenie. Nu cred ca am simulat smerenia, pentru ca nu m-am aratat astfel. Si daca ar fi adresat o intrebare, da si-ar fi dat multi cu parerea. Dar era vorba tocmai despre asta: despre pareri. Tocmai de accea initiatorul topicului a intrebat de o persoana avizata.
Atita vreme cit eu nu am facut referire la un nume precis sau altul raspunsul dvs. nu este intemeiat , ba chiar mai mult , nu va face cinste.
Dar ca dvs. insiva va simtiti vizat ... asta este altceva.
Va propun si va recomand pt. viitor,ca ori de cite ori gasiti raspunsuri /postari care nu incrimineaza direct si precis pe nimeni sa va vedeti de treaba dvs. si sa renuntati in a va constitui parte lezata si a raspunde de genul... Este mult mai politicos si mai drept atita timp cit numele dvs. nu este pomenit . Altminteri, cel putin pt. mine , deveniti ridicol , jenant .
Cei care au trebuit sa inteleaga interventia mea probabil ca au si facut-o si in mod tacit renunta la atitudini asemea sau ignora mesajul meu . Este insa adevarat si faptul ca ,,fiecare pasarica pe limba ei piere".

Va ramine la latitudine ce atitudine sa alegeti !

Totusi reiau, acest fir este un exemplu plin de intelesuri !

ALWA YSPRO VERBS : ,, Arata-le oamenilor adevarul si te vor umple de mizerii"
Vechi 22.12.2011, 13:33:44
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Atita vreme cit eu nu am facut referire la un nume precis sau altul raspunsul dvs. nu este intemeiat , ba chiar mai mult , nu va face cinste.
Dar ca dvs. insiva va simtiti vizat ... asta este altceva.
Va propun si va recomand pt. viitor,ca ori de cite ori gasiti raspunsuri /postari care nu incrimineaza direct si precis pe nimeni sa va vedeti de treaba dvs. si sa renuntati in a va constitui parte lezata si a raspunde de genul... Este mult mai politicos si mai drept atita timp cit numele dvs. nu este pomenit . Altminteri, cel putin pt. mine , deveniti ridicol , jenant .
Cei care au trebuit sa inteleaga interventia mea probabil ca au si facut-o si in mod tacit renunta la atitudini asemea sau ignora mesajul meu . Este insa adevarat si faptul ca ,,fiecare pasarica pe limba ei piere".

Va ramine la latitudine ce atitudine sa alegeti !

Totusi reiau, acest fir este un exemplu plin de intelesuri !

ALWA YSPRO VERBS : ,, Arata-le oamenilor adevarul si te vor umple de mizerii"
Asta e chiar mai grav sa sugerezi ceva si sa nu iti asumi raspunderea. Sa lasi sa inteleaga oricine ce vrea.

Last edited by Lucian008; 22.12.2011 at 13:37:51.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2011, 14:52:00
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Asta e chiar mai grav sa sugerezi ceva si sa nu iti asumi raspunderea. Sa lasi sa inteleaga oricine ce vrea.
Fiecare intelege dupa propriile posibilitati . Cum ar fi cind citim o carte sa o citim alaturi de inca cineva tocmai pt. a ne traduce , a ne explica , acesta ce insemneaza cele scrise in ea ! dar cind am merge la cursuri la scoala , cum ar fi ? dar cind suntem la serviciu si ni se inmineaza sarcini scrise ?
Si tot asa mai departe .
Cum ar fi ? Ar trebui sa fim toti ca si militienii , adica sa umblam cite 2-3 in permanenta : unul stie sa citeasca si este destul , altul sa scrie si iarasi este destul , iar al treilea este intelectualul si stie sa explice celorlalti ce este scris si ce au citit !
Intelegerea scriptelor nu este la cheremul nostru, haotic ci dupa cum a vrut sa exprime cel care a scris ! Totul depinde de cheia , adica se stilul, in care se comunica , recte, se scrie ! Adica se poate scrie ,,soson" dar poate sa aibe intelesul de ,,galos" , si atunci lucrurile se schimba mult !

Last edited by zaharia_2009; 22.12.2011 at 14:59:14.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Recunoasteti persoana VladCat Generalitati 745 20.10.2016 18:32:52
Ce este o persoana? florin.oltean75 Generalitati 4 19.12.2011 14:07:31
casatoria cu o persoana nebotezata alecram Nunta 100 07.08.2011 04:36:10
o scurta ruga pt persoana mea VladCat Stiri, actualitati, anunturi 28 22.01.2011 13:51:19