Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2011, 12:32:14
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Nu știu de unde ați tras concluzia că revenirea Mântuitorului, Învierea trupurilor și Judecata de obște ar fi inutile, în viziune teologică catolică.
Am facut eu vreo referire (in actuala noastra discutie) la "viziunea teologica catolica"? De unde ati scoso si pe asta? Eu discut cu dvs. si fac referire, strict, la afirmatiile dvs.

Dvs. incercati sa demonstrati ca mortul traieste, o astfel de idee facand inutila revenirea Mantuitorului si invierea mortilor.

Citat:
Am o curiozitate: Ați studiat măcar în treacăt poziția Bisericii Catolice cu privire la această chestiune ? Puteți să răspundeți la următoarea întrebare: Cum se justifică, din punct de vedere catolic, necesitatea revenirii Domnului, și ce folos vom trage din învierea trupului ?
Nu. Si, nu pozitia bisericii catolice era in discutie ci pozitia dvs.

Citat:
Cu alte cuvinte: Înainte de a bălăcări, ați studiat punctul de vedere pe care îl bălăcăriți ?
Nu este cazul sa sariti in sus cand nu stiti sa raspundeti si sa veniti cu acuzatii total nefondate. Nu am, in aceasta discutie, nici o treaba cu punctul de vedere al bisericii catolice.

Ma intereseaza ce spuneti dvs. despre invierea mortilor care nu au murit.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31