Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2012, 21:03:25
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Chiar mai rau decat atat. In primul rand ce legatura are evul mediu cu anii 614-911? Mare parte din evul mediu e in afara perioadei asteia. Marile evenimente istorice din evul mediu nu s-au desfasurar in acesta periada.
E piedere de vreme ca cineva sa raspunda la toate elucubratiile unora. Daca eu spun acum ca timpul ciclic si ca viitorul a fost. Si dau ca dovata marile civilizatii pierdute gen Atlantida, ar trebui sa imi raspunda cineva? Un tampit arunca o piatra si 10 intelepti se chinuie sa o scoata.
Daca ai sopune ca timpul este ciclic si ca viitorul a mai fost poate nu ai fi departe de adevar , in sensul ca nu se repeta intocmai dar o anume ciclicitate a evenimentelor mari exista, iar asta reiese cel putin din Eclesiastul, -cei care traisc azi nu mai stiu ce a fost in vremuri demult apuse ca sa isi dea aseama ca in mod similar au mai trecut si altii prin ele.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
«Mariana Nicolesco – dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventată» andra_v Generalitati 0 02.07.2012 16:22:33
A existat un al patrulea mag? costel Generalitati 16 29.12.2009 17:44:57
Au existat femei in randul clerului? - Articol interesant sophia Preotia (Hirotonia) 54 01.10.2009 13:25:06