Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2012, 16:38:44
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

@Theodor,mi-a placut mesajul tau,ma bucur ca ai inteles foarte bine problema. Sincer si mie imi plac acei caini blanzi si inofensivi,insa pe cei agresivi (fara niciun motiv) i-as eutanasia fara nicio ezitare (daca tot nu se ofera nimeni sa-i ia).

@Yasmina,de ce zici tu ca nu am facut nimic?? Eu am un animal,il ingrijesc,mi-l tin in casa,nu-i dau drumul pe strazi sa deranjeze pe mai stiu eu cine. Asa sa faca fiecare iubitor de patrupede,sa-i tina acasa!

@heaven,ce frumos si simplu e sa vorbesti,nu? As putea si eu sa povestesc pana dimineata despre orice subiect si ai sa vezi ce frumos o sa sune. Lasa-ne cu povestile,intamplarile tale si mai stiu eu ce. Nu ne intereseaza si NU-i ajuta cu nimic pe cei mutilati sau morti! Acel japonez care a murit in Bucuresti muscat de caine,crezi ca a avut vreo treaba cu patrupedul?? NU. A fost omorat pur si simplu! Micutul asta de 6 ani crezi ca se credea el asa zmeu sa se ia de o haita de caini? NU. L-au devorat din senin! Acum doua saptamani cand mergeam printre blocuri,si fara sa banuiesc macar ca ar fi vreun caine prin zona,un dulau insotit de alti doi a sarit si m-a muscat de picior. I-am facut eu ceva?? Repet,nici nu banuiam ca ar putea fi vreun patruped dupa acel gard viu! Intr-o secunda a sarit,asa din senin,si m-a atacat. Daca nu aveam sprayul paralizant probabil ii tineam de urat lu' ala micu' de 6 ani! Era frumos? De mine iti era mila? Ca daca ma duc si-i rup spatele la javra aia ordinara sariti repede sa ma criticati! Termina cu imbecilitatile astea,cum ca tot oamenii sunt vinovati,ca mai bine le-am da sa manance (dupa aia sa nu mai scapam de ei),ca ar trebui sa le vorbim frumos etc. Scuza-ma,n-am altceva mai bun de facut decat sa fac pe "smeritul" in fata unui caine?? Get a life! De cele mai multe ori iti zic eu ca nu tine! Garantat! Vrei sa te convingi? Te astept in Bucuresti cand vrei sa facem testul,fac si pariu cu tine daca vrei si te incalzeste! Intelege ca nu ma intereseaza povestile,sau sa vad care e cauza. Mai de "moment" e efectul,care chiar se vede! Vreau sa-i vad starpiti. Dupa aia mai vedem unde e de lucrat,dar pana atunci...

Ti-am zis,sa te vad cum o sa vorbesti daca vei fi tu sfasiata sau iti vei vedea copilul (fie de 6 ani sa mai mic/mare) sfasiat de caini. Sa vezi ce o sa ma pricep si eu sa te iau la sentiment,sa spun ca de fapt copilasul tau a fost un prost,ca bietele patrupede sunt nevinovate bla bla bla. Nu stiu cum vei reactiona. Adica stiu,insa pacat ca tu nu vrei sa recunosti! O zi frumoasa!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59