![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar altii? am un prieten care a fost muscat, pe motocicleta fiind. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca te simti cu musca pe caciula ... oricum "apreciez" stradania ta in ati etala inteligenta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu a fost nicio stradanie! A propos, e "a-ti etala". QED. |
|
||||
|
||||
![]()
Cei din guvern si majoritatea bogatilor circula cu masina non-stop de aceea nu stiu cum e sa fi muscat de caini...nu ii intereseaza!Personal...nu am fost muscata...dar aproape,insa sperietura e pe viata...si nu doar 1 data!Noi adultii trecem mai usor dar ganditi-va la copii...ce efect au asupra lor!Poate se vor gasi alte solutii care vor fi acceptate!Ador cainii deci nu ii urasc dar ...pana la un punct!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu chiar nu intelegi, serios! Ori ai probleme, ori iti place sa te joci de'a prostia. Pai nu am spus ca INTELEG CA TREBUIE UCISI, DAR MACAR SA FIE UCISI CIVILIZAT, NU CA BARBARII, asa cum fac necioplitii care considera ca au dreptul sa ia dreptatea in mainile lor si sa imparta justitie cu bata? E mai clar acum? Pentru ca altfel eu nu mai pot sa explic si daca nici acum nu ai inteles, inseamna ca suferi de ceva la gagauta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mai bine s-ar ocupa serios de problema comasatelor! Last edited by Adriana Cluj; 16.01.2012 at 14:09:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Si care ar fi solutiile Anna? Consideri ca mai bine moare de foame decat sa fie impuscat de exemplu? Sa moara in chinuri de frig in varful muntelui sau sa turbeze de foame? E aiurea,si sa fim realisti,nu exista prea multe variante. Pe mine mai intereseaza sa se scape de ei,prea putin imi pasa cum. Am altele pe cap,numai la caini nu am ajuns sa ma mai gandesc eu acum...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
la subiect: câinele comunitar
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|