Citat:
În prealabil postat de Raoul
Pai de la ideea asta plecasem,cum ai crezut ca ma refeream la altceva? Credeam ca tu esti cel care vede altfel "viata linistita". Ma rog.
Ha ha... cati ani am eu de sport nu o sa faci tu poate in toata viata ta de acum incolo. Deci sunt deacord cu sportul,insa nu ne mantuieste si nici nu ne scapa de vreun rau! De fiare am tras pana cadeam jos din picioare (la propriu). Cu ce m-a ajutat??
Nu neaparat dupa cum crede,ca daca facem "dupa ureche" iarasi nu e bine. Eu zic ca fiecaruia ii va dicta Dumnezeu (prin constiinta morala) care este cea mai buna cale pentru el. Pentru unii va fi bine sa plece in munti,pentru unii va fi mai ok la tara,si asa mai departe. Sa nadajduim in mila lui Dumnezeu.
|
Nu ai de unde să știi ce voi face eu

Poate da, poate nu:P uimește-mă, făceai la piept cu 100 de kg?:D Eh, glumesc și eu acum, dar te va ajuta dacă ai familie de exemplu. Vei fi în stare să ți-o aperi mai bine. Dacă erai o minge de grăsime nu ar fi picat bine în eventualitatea unei situații periculoase. Of, ce ne umflăm amândoi în pene...Mândria asta ne va duce în prăpastie dacă nu ne lăsăm de ea...