![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ce viata linistita frate? Cand va incepe prigoana crezi ca va mai fi liniste? Problema se punea de supravietuire,in niciun caz de cum sa faci ca sa traiesti ca boieru...

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Depinde cum interpretezi „viață liniștită”. Tu înțelegi că înseamnă viață de boier. Eu înțeleg că înseamnă ești capabil să-ți asiguri măcar minimul necesar. Ca să te descurci în străinătate ai nevoie măcar de vreo 2 limbi străine bine știute (există posibilitatea să fii nevoit să migrezi din țară în țară) dar și de alte lucruri. Părerea mea este că, în plus, dată fiind ipoteza unor vremuri grele apropiate, trebuie să-ți și oțelești și trupul. Nu strică un sport sau să freci haltera acolo. Mai ales dacă luăm în considerare primitivismul anumitor popoare de pe Glob.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Citat: 

Nu neaparat dupa cum crede,ca daca facem "dupa ureche" iarasi nu e bine. Eu zic ca fiecaruia ii va dicta Dumnezeu (prin constiinta morala) care este cea mai buna cale pentru el. Pentru unii va fi bine sa plece in munti,pentru unii va fi mai ok la tara,si asa mai departe. Sa nadajduim in mila lui Dumnezeu.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Poate da, poate nu:P uimește-mă, făceai la piept cu 100 de kg?:D Eh, glumesc și eu acum, dar te va ajuta dacă ai familie de exemplu. Vei fi în stare să ți-o aperi mai bine. Dacă erai o minge de grăsime nu ar fi picat bine în eventualitatea unei situații periculoase. Of, ce ne umflăm amândoi în pene...Mândria asta ne va duce în prăpastie dacă nu ne lăsăm de ea...
		 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Stii,am tinut un timp la avatar o poza cu mine la bustul gol,deci colegii de forum au o oarecare parere despre mine dpdv fizic. Acum nu mai sunt chiar asa,pentru ca am facut 9 ani de sport (continuu) si nu am avut niciun folos real,sau cel putin asta realizez acum cand am tras linie. Nu zic,a fost bun,m-a ajutat enorm,de la fizic pana la psihic,insa cand o sa am o familie,copii,si grija zilei de maine (nu ca acum n-as avea-o) nu stiu cat o sa mai imi arda de sport. Si familia nu o sa ti-o aperi cu pumnul (asa am trait si eu cu impresia cativa ani,ca totul in viata se rezolva cu pumnul),ci de mai mult folos e rugaciunea. Aaa... vrei sa faci miscare,te crezi asa de puternic precum spui? Lasa impinsu cu 100 kg la piept si apuca-te de metanii! Poti incepe chiar din seara asta,si maine sa-mi spui rezultatul. Incerci?  

Si da,mandria ne omoara! Ma lupt si eu cu ea... Doamne-ajuta!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 10:24:46 | 
| care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 18:14:43 | 
| Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 04:45:08 | 
| Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 17:26:07 | 
| Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 03:40:42 | 
| 
 |