Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2012, 21:36:00
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Plecatul din tara poate fi o varianta buna de luat in calcul. Domnul a zis: "Cand veti fi prigoniti intr-o cetate,plecati in alta" (citez din memorie). Plus ca nu stiu de ce am impresia ca tarile ortodoxe vor fi cel mai dur atacate.

Parintele Adrian - Despre vremurile de pe urma (youtube)
Este o variantă demnă de luat în calcul, dar pentru asta ai nevoie de studii serioase (asta dacă vrei să duci o viață liniștită). Aș îndrăzni să zic că ar trebui luate în calcul țările din America de Sud sau țările emergente în general. Pentru moment, economiile lor sunt în creștere și încă nu au apărut semne rele. În schimb, mi-e teamă pentru Europa (și din cauza crizei și de ipoteza unui eventual război).
Reply With Quote
Vechi 10.02.2012, 21:47:57
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Este o variantă demnă de luat în calcul, dar pentru asta ai nevoie de studii serioase (asta dacă vrei să duci o viață liniștită).
Ce viata linistita frate? Cand va incepe prigoana crezi ca va mai fi liniste? Problema se punea de supravietuire,in niciun caz de cum sa faci ca sa traiesti ca boieru...
Reply With Quote
Vechi 10.02.2012, 21:53:03
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce viata linistita frate? Cand va incepe prigoana crezi ca va mai fi liniste? Problema se punea de supravietuire,in niciun caz de cum sa faci ca sa traiesti ca boieru...
Depinde cum interpretezi „viață liniștită”. Tu înțelegi că înseamnă viață de boier. Eu înțeleg că înseamnă ești capabil să-ți asiguri măcar minimul necesar. Ca să te descurci în străinătate ai nevoie măcar de vreo 2 limbi străine bine știute (există posibilitatea să fii nevoit să migrezi din țară în țară) dar și de alte lucruri. Părerea mea este că, în plus, dată fiind ipoteza unor vremuri grele apropiate, trebuie să-ți și oțelești și trupul. Nu strică un sport sau să freci haltera acolo. Mai ales dacă luăm în considerare primitivismul anumitor popoare de pe Glob.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2012, 22:01:30
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Depinde cum interpretezi „viață liniștită”. Tu înțelegi că înseamnă viață de boier. Eu înțeleg că înseamnă ești capabil să-ți asiguri măcar minimul necesar.
Pai de la ideea asta plecasem,cum ai crezut ca ma refeream la altceva? Credeam ca tu esti cel care vede altfel "viata linistita". Ma rog.

Citat:
Părerea mea este că, în plus, dată fiind ipoteza unor vremuri grele apropiate, trebuie să-ți și oțelești și trupul. Nu strică un sport sau să freci haltera acolo. Mai ales dacă luăm în considerare primitivismul anumitor popoare de pe Glob.
Ha ha... cati ani am eu de sport nu o sa faci tu poate in toata viata ta de acum incolo. Deci sunt deacord cu sportul,insa nu ne mantuieste si nici nu ne scapa de vreun rau! De fiare am tras pana cadeam jos din picioare (la propriu). Cu ce m-a ajutat??

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Fiecare va face cum crede.
Nu neaparat dupa cum crede,ca daca facem "dupa ureche" iarasi nu e bine. Eu zic ca fiecaruia ii va dicta Dumnezeu (prin constiinta morala) care este cea mai buna cale pentru el. Pentru unii va fi bine sa plece in munti,pentru unii va fi mai ok la tara,si asa mai departe. Sa nadajduim in mila lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2012, 22:06:09
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai de la ideea asta plecasem,cum ai crezut ca ma refeream la altceva? Credeam ca tu esti cel care vede altfel "viata linistita". Ma rog.

Ha ha... cati ani am eu de sport nu o sa faci tu poate in toata viata ta de acum incolo. Deci sunt deacord cu sportul,insa nu ne mantuieste si nici nu ne scapa de vreun rau! De fiare am tras pana cadeam jos din picioare (la propriu). Cu ce m-a ajutat??

Nu neaparat dupa cum crede,ca daca facem "dupa ureche" iarasi nu e bine. Eu zic ca fiecaruia ii va dicta Dumnezeu (prin constiinta morala) care este cea mai buna cale pentru el. Pentru unii va fi bine sa plece in munti,pentru unii va fi mai ok la tara,si asa mai departe. Sa nadajduim in mila lui Dumnezeu.
Nu ai de unde să știi ce voi face eu Poate da, poate nu:P uimește-mă, făceai la piept cu 100 de kg?:D Eh, glumesc și eu acum, dar te va ajuta dacă ai familie de exemplu. Vei fi în stare să ți-o aperi mai bine. Dacă erai o minge de grăsime nu ar fi picat bine în eventualitatea unei situații periculoase. Of, ce ne umflăm amândoi în pene...Mândria asta ne va duce în prăpastie dacă nu ne lăsăm de ea...
Reply With Quote
Vechi 10.02.2012, 22:17:47
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Stii,am tinut un timp la avatar o poza cu mine la bustul gol,deci colegii de forum au o oarecare parere despre mine dpdv fizic. Acum nu mai sunt chiar asa,pentru ca am facut 9 ani de sport (continuu) si nu am avut niciun folos real,sau cel putin asta realizez acum cand am tras linie. Nu zic,a fost bun,m-a ajutat enorm,de la fizic pana la psihic,insa cand o sa am o familie,copii,si grija zilei de maine (nu ca acum n-as avea-o) nu stiu cat o sa mai imi arda de sport. Si familia nu o sa ti-o aperi cu pumnul (asa am trait si eu cu impresia cativa ani,ca totul in viata se rezolva cu pumnul),ci de mai mult folos e rugaciunea. Aaa... vrei sa faci miscare,te crezi asa de puternic precum spui? Lasa impinsu cu 100 kg la piept si apuca-te de metanii! Poti incepe chiar din seara asta,si maine sa-mi spui rezultatul. Incerci?

Si da,mandria ne omoara! Ma lupt si eu cu ea...

Doamne-ajuta!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2012, 22:24:06
Senior Member

Implicit

Citat:
Stii,am tinut un timp la avatar o poza cu mine la bustul gol,deci colegii de forum au o oarecare parere despre mine dpdv fizic. Acum nu mai sunt chiar asa,pentru ca am facut 9 ani de sport (continuu) si nu am avut niciun folos real,sau cel putin asta realizez acum cand am tras linie. Nu zic,a fost bun,m-a ajutat enorm,de la fizic pana la psihic,insa cand o sa am o familie,copii,si grija zilei de maine (nu ca acum n-as avea-o) nu stiu cat o sa mai imi arda de sport. Si familia nu o sa ti-o aperi cu pumnul (asa am trait si eu cu impresia cativa ani,ca totul in viata se rezolva cu pumnul),ci de mai mult folos e rugaciunea. Aaa... vrei sa faci miscare,te crezi asa de puternic precum spui? Lasa impinsu cu 100 kg la piept si apuca-te de metanii! Poti incepe chiar din seara asta,si maine sa-mi spui rezultatul. Incerci?

Si da,mandria ne omoara! Ma lupt si eu cu ea...

Doamne-ajuta!
Am făcut metanii și o să mai fac (maxim 5 serii de câte 100 de metanii am făcut), sunt bune, în primul rând pentru suflet și în al doilea rând pentru fizic (lucrează majoritatea mușchilor corpului). Dar voi continua și cu sala de forță, iar din vară vreau să fac MMA. Am o întrebare, scuză-mă că schimb subiectul. Toată lumea îmi zice să iau suplimente, dar eu mă încăpățânez să nu iau pentru că le consider periculoase și nefolositoare. Fac bine? Îmi cer mii de scuze că am schimbat subiectul...Doamne ajută!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
alimentatie bio myself00 Generalitati 20 01.10.2012 10:24:46
care varianta e corecta? victortiti89 Generalitati 76 16.06.2011 18:14:43
Septuaginta este cea corecta Ioana-Andreea Secte si culte 14 18.02.2011 04:45:08
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? Bast-et Generalitati 14 30.09.2010 17:26:07
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei bogdan268 Despre Biserica Ortodoxa in general 133 30.06.2009 03:40:42