Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
se foloseste si windowsul piratat si in strainatate,numai ca e hack-uit,..exista mici programele care fac ca windows-ul piratat sa fie recunoscut drept genuine-original..
oricum daca ne interzic windowsul piratat trecem pe linux care e gratis,nu ne trebuie licenta:
LINUX UBUNTU: http://ubuntu.ro/obtine/
|
Off-topic: Nu te baga pe ubuntu; e un fel de windows derivat din debian, desi e (inca) gratuit. Ma refer la faptul ca are tot mai multe gauri in securitate, exact ca "minunatul" windows. Iar daca pui emulatoare de windows pe el, virusii pentru windows o sa-ti zica "merci, domn'ne", si se vor instala frumos si lin unde vor voi (adica unde vrea programatoru' de i-a facut). :D
On-topic: pai mi se rupe de ACTA. Nu sharuisc filme. Quod attinet partea cu libertatea, pai imi doresc sa fiu cat mai liber, chiar daca asta ar insemna o relatie autodestructiva cu sistemul, si in ultima instanta cu societatea, sau mai bine zis, cu entitatea colectiva si bolnava care trece drept societate in ziua de azi. Deviza mea este: "daca e sa (imi) fie rau, atunci sa (imi) fie rau de tot". Nu-mi plac jumatatile de masura.