Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2012, 13:30:08
Petre.'s Avatar
Petre. Petre. is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Ar fi culmea sa fie arestati toti cei care au downloadat un film sau o piesa sau o carte de pe internet in ultimii [sa zicem] 5 ani. Ar trebui sa avem mai multe inchisori decat biserici si asta chiar ar fi o "performanta".
De fapt nu cred ca exista cineva care sa-si fi cumparat Windowsul, sau alt sitem de operare, plus toate programele si softurile instalate pe calculator, si sa zica cu mana pe inima ca nu a piratat NIMIC.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2012, 15:54:46
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petre. Vezi mesajul
De fapt nu cred ca exista cineva care sa-si fi cumparat Windowsul, sau alt sitem de operare, plus toate programele si softurile instalate pe calculator, si sa zica cu mana pe inima ca nu a piratat NIMIC.
Bineinteles ca nu exista. Unii fac asta fara ca macar sa stie ca nu e legal [am intalnit eu cateva astfel de specimene relativ ignorante]. Nu ii judec, pirateria a atins asemenea cote [cel putin la noi in tara] incat pare ceva cu totul si cu totul firesc. Cand i'am spus unei doamne de la munca [in gluma, bineinteles] faptul ca e ilegal sa downloadeze de pe internet muzica pentru copii, s'a uitat la mine de parca tocmai i'as fi spus ca vaca face oua si a spus ca vorbesc prostii. Apoi m'a intrebat de ce mai sunt pe internet, daca sunt ilegale? :)) Logic si simplu, nu? Ce'am gasit al meu sa fie!
Reply With Quote
Vechi 03.02.2012, 00:22:47
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petre. Vezi mesajul
Gandeste-te ca pana si in unitatile de invatamant, oricare ar fi ele, scoli, licee, chiar facultati, inafara poate de cele de informatica ( ca la aia le da Gates windowsul gratuit), in primarii, in ... Doamne... o sa intre Romania in criza pentru faptul ca aproape tot sistemul administrativ foloseste windows PIRATAT :D :D :D.....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Nectarie – Minuni in Romania Daniel777 Resurse ortodoxe on-line 80 26.06.2021 16:26:59
ce mai citim pe internet ? preot_gabriel Generalitati 2 21.02.2010 22:01:59
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Dictatura Biometrica atinge Onestiul aristide Stiri, actualitati, anunturi 7 19.08.2009 21:18:43
Irlanda a respins tratatul de la Lisabona Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 14 21.06.2008 14:14:45