![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
De fapt nu cred ca exista cineva care sa-si fi cumparat Windowsul, sau alt sitem de operare, plus toate programele si softurile instalate pe calculator, si sa zica cu mana pe inima ca nu a piratat NIMIC.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca nu exista. Unii fac asta fara ca macar sa stie ca nu e legal [am intalnit eu cateva astfel de specimene relativ ignorante]. Nu ii judec, pirateria a atins asemenea cote [cel putin la noi in tara] incat pare ceva cu totul si cu totul firesc. Cand i'am spus unei doamne de la munca [in gluma, bineinteles] faptul ca e ilegal sa downloadeze de pe internet muzica pentru copii, s'a uitat la mine de parca tocmai i'as fi spus ca vaca face oua si a spus ca vorbesc prostii. Apoi m'a intrebat de ce mai sunt pe internet, daca sunt ilegale? :)) Logic si simplu, nu? Ce'am gasit al meu sa fie!
|
|
||||
|
||||
![]()
Gandeste-te ca pana si in unitatile de invatamant, oricare ar fi ele, scoli, licee, chiar facultati, inafara poate de cele de informatica ( ca la aia le da Gates windowsul gratuit), in primarii, in ... Doamne... o sa intre Romania in criza pentru faptul ca aproape tot sistemul administrativ foloseste windows PIRATAT :D :D :D.....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Nectarie – Minuni in Romania | Daniel777 | Resurse ortodoxe on-line | 80 | 26.06.2021 16:26:59 |
ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 22:01:59 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Irlanda a respins tratatul de la Lisabona | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 21.06.2008 14:14:45 |
|