![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedeti asadar cata diferenta intre crestinul slavitor al lui Dumnezeu si un doritor de masochism... E clar ca masochistul nu si-a gasit ..."omu". Dar poate sa incerce! Eu chiar i-as recomanda! Cat despre resemnare... Nu-mi pare din categoria optiunilor crestinesti. Subiectul, insa, suna bine ca titlu, adica imi pare corect formulat, inteligibil pentru un crestin. Sunt ispite si ispite.... Incercari si incercari... Momeli si momeli... Propuneri si propuneri... Cumpene si rascruci.... Una din ele este gandul si dorinta, uneori compulsiva, asadar irezistibila, de necontrolat, catre sinucidere. Poate ar fi mai bine ca unele subiecte sa fie abordate dupa o informare prealabila. Desi chestiunile sufletesti nu se pot cunoaste cu adevarat din rezumate de pe internet. Nici din dictionare. Nici macar din tratatele universitare. Acolo sunt doar schitate teoretic, se dau niste repere conceptuale. Last edited by ioan cezar; 01.03.2012 at 08:18:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ispita ! | cristiboss56 | Pocainta | 81 | 06.08.2013 23:45:55 |
Ispita de dreapta, ispita de stanga | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 24 | 31.05.2013 16:22:58 |
Pacatul sinuciderii are iertare? | dorotei | Eutanasia | 94 | 31.05.2011 14:36:02 |
ne dam cu parerea despre pacatul sinuciderii | morgoth78 | Eutanasia | 4 | 02.01.2008 22:59:03 |
|