![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hai sa luam o varianta intermediara 3...4. E mai aproape de 1, 2. Nu credeti? Si acum, sa fim seriosi, unde mananca doi mai manaca si al treilea, chiar si al patrulea, hainele raman de la unii la altii, sau mai nou sunt multi parinti instariti care nu fac decat un singur copil si dupa ce acesta mai creste incep sa tot ii dea din hainute. Si noi am primit asa destule hainute. Daca e invatat sa manace mancare gatita, la oala de 4 litri mai pui un litru de apa , un morcov, o mana de fasole verde si deja ai mancare ptr 6 persoane. Palatul copiilor ofera foarte multe variante de activitati interactive ptr copii la preturi foarte mici(gimnastica, pictura , modelaj, dansuri, instrumente muzicale s.a)- in jur de 2,5 lei pe ora. Desi, teoretic se poate. Acum ramane sa vedem cum se imbina teoria cu practica:) Aporpos, exista un desen tare dragut"Famila Gigant", despre o familie de sase elefantei(mama, tata si patru copii). E interesant de urmarit serialul ptr a vedea bucuriile pe care le are o familie numeroasa vs o familie cu un singur copil(elefantel), vecinul lor. Tocmai datorita nr "extrem de mare" de membrii, vecinii i-au poreclit "FAmila Gigant". Culmea e ca ai mei se cam regasesc cu totii intr-un personaj de acolo. Si atunci le place si mai mult desenul.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| La multi ani! | Patrie si Credinta | Diverse Sarbatori | 1 | 30.08.2011 19:06:20 |
| La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 18:32:06 |
| La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 18:05:03 |
|
|