Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2012, 14:41:28
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

stiu ca nu ar trebui sa avem obiectii in ceea ce priveste voia lui Dumnezeu, dar eu zic ca 3 is de ajuns ... eu cel putin ma rog sa se nasca in iunie si al treilea copil cu bine, sa fie sanatos, dar apoi nu stiu daca as mai avea nici forta, nici curaj sa mai fac inca unul. adica vreau sa ii cresc pe astia 3 cu bine, sa le ofer strictul necesar si poate putin mai mult si daca ar mai ramane un ban in plus se pot ajuta si alti copii care provin din familii sarace ... si nu e vorba ca nu as avea incredere in Dumnezeu ca stiu ca acolo unde trimite Dumnezeu un copil, trimite si binecuvantarea Lui ... ca El decide ce e mai bun pentru noi ... si nici vb de comoditate nu ar fi in cazul meu, ca cu 3 copii, cum a zis si lore86, nu prea ai liniste si pace ... dar eu m-as opri doar la 3 ... cel putin asa gandesc acum ... poate peste vreo 2 3 ani imi voi schimba parerea ...

stiu ca multi prefera comoditatea si bunurile materiale, sa aiba casa pusa la punct, masina noua, sa aiba banuti in banca, sa vada intai lumea si apoi sa faca un copil si vai de mine tot greu o duc ... na treaba lor ... eu am preferat intai sa imi fac familia, sa termin doctoratul si cu ajutorul lui Dumnezeu voi gasi cu siguranta un post de lucru si am speranta ca Dumnezeu ne va ajuta sa ne descurcam ... si poate atunci voi vrea si al patrulea :P

oricum, eu pentru copiii mei vreau tot ce e mai bun, cu siguranta orice mama ar vrea, si sa nu aiba parte de dificultati de nici un fel, sa aiba mancarica buna si sanatoasa, sa aiba hainute curate, sa mearga la gradinita, scoala, liceu, facultate ... sa nu se simta inferiorizati din nici un punct de vedere ... in romania e greu cu serviciile, dar nu imposibil de gasit unul bun ... mergem cu Dumnezeu inainte ..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La multi ani! Patrie si Credinta Diverse Sarbatori 1 30.08.2011 18:06:20
La multi ani! mara2008 Generalitati 8 08.11.2008 17:32:06
La multi ani ! cristiboss56 Diverse Sarbatori 0 30.08.2008 17:05:03