Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2012, 18:37:10
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

interesant termen feedback.... daca era pusa intrebarea asta vreunui calugar mai batran, cred ca statea putin pe ganduri privitor la raspuns... cred ca sunt multi si aici pe forum care nu stiu ce inseamna acest cuvant.. de ce incercati sa faceti relatia cu Dumnezeu atat de formala??? rugati-va cu credinta, cu cuvinte simple, cu nadejde!! nu cred ca este vreun user pe forum care sa dea un raspuns complet si plauzibil... nu trebuie sa ne rugam doar pentru a primi un raspuns de la Dumnezeu.... acesta nu o sa apara niciodata!!! si nu trebuie sa ne rugam numai pentru mantuire!!! Mantuitorul s-a rugat si pentru mancare, si pentru vinul atat de ravnit la nunta descrisa in evanghelie.... sa ne rugam si pentru sanatate, pentru alte persoane, lucru mult mai important decat mantuirea noastra.... pana si ruga pentru bani are un rost, pana si preotii se roaga pentru sporul casei, pentru reusita la examene, atat timp cat ne rugam cu iubire, cu nadejde si cu bunatate in suflet, rugaciunea e bine primita!!! Doamne ajuta!!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Primiti cu uratul? Tina06 Generalitati 3 31.12.2012 14:25:46
Suntem primiti oricum Codreanu Tinuta in Biserica 97 19.04.2011 15:00:44
Feedback-ul divin coralina Pocainta 49 24.05.2010 00:28:22
Craciunul -primiti cu colindul? MarinaAlca Generalitati 18 26.12.2009 02:31:14
Primiti cu colindul? palinaalade Umanitare 1 13.12.2008 15:50:15