![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Conform Adevarului revelat in Sf. Scriptura eu am inteles ca nu Iuda L-a tradat pe Domnul Iisus, nu iudeii L-au dat pe mana romanilor, si nu romanii L-au rastignit. Greselile si pacatele mele L-au tintuit pe Domnul Iisus pe cruce. Iuda nu a fost decat un instrument in mana mea de pacatos, o unealta a nelegiuitului de mine.
Plata pacatului este moartea iar El S-a facut pacat pentru mine, luand totul asupra Sa si a murit astfel, strapuns de pacatul meu. Eu L-am sarutat, eu L-am vandut, eu L-am batjocorit si tot eu L-am strapuns in palme... Pe cand faceam toate acestea El ma privea de pe cruce, iubindu-ma: "Tata... iarta-l, caci nu stie ce face!" Vai mie! zic, ce dragoste mi-a aratat Dumnezeu... El, Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, m-a iubit... pana la moarte. Si inca moarte de cruce. Da, El a murit pentru ca eu sa traiesc, dupa cum este scris: "Domnul nostru (...) a fost dat din pricina faradelegilor noastre, si a inviat din pricina ca am fost socotiti neprihaniti." (Rom. 4:24,25) De-acum mormantul este gol iar Cerul este plin. Da, Jertfa a fost primita. Aleluia! Binecuvantat este Mielul de jertfa al lui Dumnezeu! Last edited by ucenic; 11.04.2012 at 01:54:10. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tradarea tarii este atunci cand o impovarezi cu datorii | hydro314 | Generalitati | 10 | 13.06.2013 11:26:28 |
| Formele mandriei | dianaelena | Pocainta | 4 | 10.03.2011 21:34:38 |
| Despre iubirea pentru Hristos-D, in si cu Hristos! | alecsandru | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 05.11.2009 03:45:24 |
| Pacatul mandriei | sofiaiuga | Generalitati | 38 | 26.06.2009 20:54:32 |
| Moartea-consecinta a pacatului? | oni91 | Din Vechiul Testament | 60 | 03.11.2008 16:19:40 |
|
|