![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
L-a ales pentru a se implini Voia lui Dumnezeu; daca nu l-ar fi ales, ar fi insemnat ca Iisus evita intentionat sa implineasca Voia Lui, sau ca lucreaza impotriva Ei. Cand Iisus a trimis ucenicii sa propovaduiasca Evanghelia, sa boteze si sa scoata demoni, Iuda era printre ei si a avut realizari duhovnicesti, cunoscand Scriptura. Eu nu sunt asa de vrednic, iar daca ma compar cu el, ma intreb fara sa-l acuz: care dintre noi e Iuda? El nu a rezistat judecatii constiintei sale, ceea ce inseamna ca o avea. Un episcop catolic, in cuvintarea sa, spunea despre Iuda ca e un om obisnuit. Citat:
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
fabricat aberatii. Citat:
Citat:
si sa vezi ca nu din cauza judecatii Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
64. Dar sunt unii dintre voi care nu cred. Căci Iisus știa de la început cine sunt cei ce nu cred și cine este cel care Îl va vinde. 70. Le-a răspuns Iisus: Oare, nu v-am ales Eu pe voi, cei doisprezece? Și unul dintre voi este diavol! 71. Iar El zicea de Iuda al lui Simon Iscarioteanul, căci acesta, unul din cei doisprezece fiind, avea să-L vândă.(In6,64.70-71) Iisus stia ca Iuda e diavol si totusi l-a ales intre cei 12.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tradarea tarii este atunci cand o impovarezi cu datorii | hydro314 | Generalitati | 10 | 13.06.2013 10:26:28 |
Formele mandriei | dianaelena | Pocainta | 4 | 10.03.2011 20:34:38 |
Despre iubirea pentru Hristos-D, in si cu Hristos! | alecsandru | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 05.11.2009 02:45:24 |
Pacatul mandriei | sofiaiuga | Generalitati | 38 | 26.06.2009 19:54:32 |
Moartea-consecinta a pacatului? | oni91 | Din Vechiul Testament | 60 | 03.11.2008 15:19:40 |
|