![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa eu va pot recomanda inca citiva useri , bine pusi la punct cu teologia , care nu sunt nici prea modernisti in ale credintei dar nici f. traditionaliosti asa cum sunt eu si care v-ar putea fi de mult ajutor. Iata sora ,,lore 86" va vorbeste bine , de asemenea MosNeagu va poate fi de folos, anna21 asemenea, ... sunt frati cu adevarat de nadejde , chiar si fratele catolic Mihnea Dragomir in postura de sfetnic este f. potrivit. Adica , aveti unde sa cereti ajutor sau sfat numai sa nu ne trezim ca de la nevoia de sfat ajungem, defapt la polemica . Probabil ca un duhovnic calugar v-ar fi de mult ajutor. Minastirea Radu Voda este una (sigur mai sunt si altele dar pe aceasta am sesizat-o eu de mai multa vreme) iar in legatura cu eventualul ajutor pe care l-ati putea primi de aici v-ar putea fi sora ,,mara2008" de ajutor,ori un alt frate bucurestean . Si la biserica studentilor din centrul Bucuresti, fosta biserica rusa,numita Biserica Sf. Nicolae, de linga fostul Comert Exterior , il puteti gasi pe parintele Vasile Gavrila, necalugar, dar deosebit duhovnic. Sunt locuri unde puteti cauta si gasi ajutor deosebit de bun . Eu am amintit doar citeva eventualitati . Dvs. ramine sa alegeti .
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 20.04.2012 at 18:12:15. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce stiti despre cele 12 vineri? | totalsistem | Generalitati | 11 | 06.06.2017 00:56:31 |
ce stiti despre?.. | candles in the wind | Generalitati | 0 | 23.10.2011 18:03:34 |
ce stiti despre o persoana materialista? | ingeras78 | Generalitati | 22 | 18.12.2009 00:28:08 |
Ce stiti despre... | quasar | Generalitati | 2 | 27.01.2008 14:01:36 |
ce stiti despre Parintele Nicodim Bujor? | cornelpr | Generalitati | 1 | 15.03.2007 21:57:22 |
|