Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2012, 18:17:59
Adriana Cluj
Guest

Implicit

http://deveghepatriei.wordpress.com/...acov-tsalikis/

""„Odată a venit unul cu învățătură multă cu in*tenția să rămînă la mănăstire. în timpul discuției mi-a spus că dorește să se împărtășească a doua zi la Sfîn*ta Liturghie. Eu am văzut însă că nu trebuia să se împărtășească, pentru că era nemărturisit și păcatele lui nu-i îngăduiau să ia Sfînta împărtășanie. Am încercat prin discuția cu el să-l fac să se mărturisească. A fost imposibil.

Toată noaptea nu am dormit gîndindu-mă cum să-1 împărtășesc dacă nu trebuie, dar cum să fac să nu-1 resping din calea de întoarcere către Dumnezeu, pe care abia a început să pășească.

Cînd a venit ora și s-a apropiat nevrednicul să se împărtășească, cineva virtuos din biserică a văzut o rază de aur, o lumină, că a plecat din Sfînta Lingu*riță, a trecut peste umărul preotului și s-a așezat pe Sfîntul Disc de pe Sfînta Masă. A fost Sfînta Părtici*că care a plecat. Astfel omul nu s-a împărtășit în mod firesc, deoarece era în păcate”.""
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce stiti despre cele 12 vineri? totalsistem Generalitati 11 06.06.2017 00:56:31
ce stiti despre?.. candles in the wind Generalitati 0 23.10.2011 18:03:34
ce stiti despre o persoana materialista? ingeras78 Generalitati 22 18.12.2009 00:28:08
Ce stiti despre... quasar Generalitati 2 27.01.2008 14:01:36
ce stiti despre Parintele Nicodim Bujor? cornelpr Generalitati 1 15.03.2007 21:57:22