Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2012, 14:24:49
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JoyDivision Vezi mesajul
dar eu nu am avut ocazia si nici nu am, ca sa cunosc religia dumneavoastra, si aici unde locuiesc nu exista ortodocsi, majoritatea romanilor sunt penticostali; parintii mei au emigrat din Romania intr-o perioada cand eu eram doar in stadiu de proiect !
Dumnezeu daruieste fiecaruia sansa de a gasi printre atatea carari infundate drumul spre casa. Cand aveti timp, ascultati marturisirea unui actor american, care a fost crescut si a frecventat un mediu (neo)protestant carismatic si n-a avut nicio tangenta cu Ortodoxia. http://ancientfaith.com/podcasts/emm...neral_hospital Pe mine m-a impresionat cum vorbeste despre cautarea si nelinistea sa metafizica si mai ales faptul ca vorbeste atat de frumos despre oamenii pe care i-a intalnit, despre mediul pe care l-a frecventat si pe care l-a lasat, continuandu-si parcursul spiritual si gasindu-si implinirea in B.O. Daca e ceva ce nu-mi place, e acel sindrom al neofitului, intalnit la multi, (chiar si aici pe forum) care odata ce parasesc Biserica Ortodoxa, convertindu-se la alte culte, incep sa se lanseze intr-un atac virulent impotriva ei , impotriva ritualului cultic etc.

Last edited by ioanna; 26.04.2012 at 14:26:58.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor! zriyac Generalitati 18 16.10.2010 16:47:38
un mic ajutor evelon Rugaciuni 4 29.10.2008 16:06:45