26.04.2012, 14:24:49
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de JoyDivision
dar eu nu am avut ocazia si nici nu am, ca sa cunosc religia dumneavoastra, si aici unde locuiesc nu exista ortodocsi, majoritatea romanilor sunt penticostali; parintii mei au emigrat din Romania intr-o perioada cand eu eram doar in stadiu de proiect !
|
Dumnezeu daruieste fiecaruia sansa de a gasi printre atatea carari infundate drumul spre casa. Cand aveti timp, ascultati marturisirea unui actor american, care a fost crescut si a frecventat un mediu (neo)protestant carismatic si n-a avut nicio tangenta cu Ortodoxia. http://ancientfaith.com/podcasts/emm...neral_hospital Pe mine m-a impresionat cum vorbeste despre cautarea si nelinistea sa metafizica si mai ales faptul ca vorbeste atat de frumos despre oamenii pe care i-a intalnit, despre mediul pe care l-a frecventat si pe care l-a lasat, continuandu-si parcursul spiritual si gasindu-si implinirea in B.O. Daca e ceva ce nu-mi place, e acel sindrom al neofitului, intalnit la multi, (chiar si aici pe forum) care odata ce parasesc Biserica Ortodoxa, convertindu-se la alte culte, incep sa se lanseze intr-un atac virulent impotriva ei , impotriva ritualului cultic etc.
Last edited by ioanna; 26.04.2012 at 14:26:58.
|