Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfinti Parinti (Patrologie)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.05.2012, 08:44:29
JoyDivision JoyDivision is offline
Banned

Data înregistrării: 10.04.2012
Locație: Chicago, IL
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul

N-am vazut atatea erezii hristologice la un loc, intr-o singura propozitie, nici la adventisti si iehovisti. Influente masive din monofizitism, reminiscente din dochetism (trup aparent), apolinarism, transmigratia spiritului, anihilationism.
„HeresyDivision” ?!
Deci te rog nu-mi vorbi in felul acesta, nu sunt o reprezentanta oficiala a confesiunii din care fac parte, nici nu am facut inca botezul in aceasta confesiune, insa urmeaza; am o varsta destul de frageda, abia am facut majoratul, pentru ce ma iei asa? iti place sa fii dura? nu stiu cum e in Romania, ca inca nu am avut ocazia sa vizitez tara natala a parintilor mei, insa aici in State printre crestini sunt "n" idei cu privire la un subiect anume si aproape fiecare are parerea sa, totusi nu se cearta nimeni si nu arunca nimeni cu invective.
Mie tata nu mi-a impus sa cred orbeste exact crezul confesiunii din care face parte, mi-a explicat in linii mari doctrinele insa a insistat foarte mult pe relatia cu Domnul, pe rugaciune, pe moralitate. E chiar foarte posibil ca ceea ce am expus aici sa contravina crezului doctrinar al confesiunii parintilor mei, dar stii care-i toata treaba? nu e o problema asa de mare, pentru ca fiecare e liber sa gandeasca asa cum ii dicteaza constiinta! si nimeni nu obliga la nimic pe cineva! acesta este adevaratul crestinism. Nici nu am auzit de dochetism sau apoliarism sau ce ai mai scris pe acolo si chiar nici nu ma intereseaza!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
GANDIREA PATRISTICA sau VIATA IN HRISTOS Pelerin spre Rasarit Sfinti Parinti (Patrologie) 453 04.10.2017 17:19:50
Dogmatica Patristica Ortodoxa myself00 Generalitati 7 10.09.2012 19:23:37
Proprietățile trupurilor înviate Mihnea Dragomir Din Noul Testament 2 22.04.2012 23:19:56
Cum au fost descoperite trupurile Brancovenilor viorela Intrebari utilizatori 3 23.08.2011 03:11:28
Erau Adam si Eva cu trupurile goale in Rai inainte de cadere? mihailt Generalitati 15 13.02.2010 00:07:10