Citat:
În prealabil postat de ucenic
Rolul meu aici pe forum este sa marturisesc pe Hristos. Cand am intrat nu ma asteptam sa vad intr-o comunitate ce se vrea a fi crestina o atat de mare nevoie de Hristos.
|
Ești sigur?
Citat:
Daca eu gresesc in teologia mea, in inchinarea mea, in slujirea mea este cine sa ma judece - Domnul caruia ii slujesc.
|
Păi atunci nu ne mai judeca nici pe noi frate! Nu uita că ești oaspete și nicidecum gazdă pe acest forum. Seamănă pace și pace vei primi!
Citat:
Nu ma intereseaza nici penticostalismul, nici ortodoxismul, nici adventismul.
|
Oare nu te înșeli? Și dacă tot nu te interesează de ce mai stai pe aici?
Citat:
Am spus-o si o repet, traiti in voi pe Hristos si puteti urma orice traditie. Dar ceea ce ne-a spus El sa facem, sa facem.
|
Ce face să crezi noi nu o facem?
Citat:
Jugul Lui este usor si sarcina Lui nu este o povara. Atunci de ce in impovaram noi cu teologii, dogme si doctrine care sunt greu de purtat, cu atat mai greu de trait?
|
De ce nu ne lași pe noi împovărați în dogme și doctrine greu de purtat? Ai ales o cale mai ușoară, renunânțând la ortodoxie, crezând că unde este bine este și Binele? Te înșeli!
"Nu este cale de mântuire, de ispășire a păcatelor, decât calea Crucii. Dacă ar fi fost alta Dumnezeu ne-ar fi arătat-o pe aceea.
Prin cruce, prin suferința unei răstigniri în viață, se intră în împărăția lui Dumnezeu. Și se intră cu atât mai sigur, cu cât răbdăm o răstignire nedreaptă".