Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2012, 23:54:25
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Rolul meu aici pe forum este sa marturisesc pe Hristos. Cand am intrat nu ma asteptam sa vad intr-o comunitate ce se vrea a fi crestina o atat de mare nevoie de Hristos.
Ești sigur?

Citat:
Daca eu gresesc in teologia mea, in inchinarea mea, in slujirea mea este cine sa ma judece - Domnul caruia ii slujesc.
Păi atunci nu ne mai judeca nici pe noi frate! Nu uita că ești oaspete și nicidecum gazdă pe acest forum. Seamănă pace și pace vei primi!

Citat:
Nu ma intereseaza nici penticostalismul, nici ortodoxismul, nici adventismul.
Oare nu te înșeli? Și dacă tot nu te interesează de ce mai stai pe aici?

Citat:
Am spus-o si o repet, traiti in voi pe Hristos si puteti urma orice traditie. Dar ceea ce ne-a spus El sa facem, sa facem.
Ce face să crezi noi nu o facem?
Citat:
Jugul Lui este usor si sarcina Lui nu este o povara. Atunci de ce in impovaram noi cu teologii, dogme si doctrine care sunt greu de purtat, cu atat mai greu de trait?
De ce nu ne lași pe noi împovărați în dogme și doctrine greu de purtat? Ai ales o cale mai ușoară, renunânțând la ortodoxie, crezând că unde este bine este și Binele? Te înșeli!

"Nu este cale de mântuire, de ispășire a păcatelor, decât calea Crucii. Dacă ar fi fost alta Dumnezeu ne-ar fi arătat-o pe aceea.
Prin cruce, prin suferința unei răstigniri în viață, se intră în împărăția lui Dumnezeu. Și se intră cu atât mai sigur, cu cât răbdăm o răstignire nedreaptă".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18