Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2012, 17:50:35
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa inteleg ca in Convasna n-ati derulat programe din astea din moment ce ziceai ca maj. sunt ortodocsi?
Ba da. Chiar acum din câte știu e în derulare "Caravana Sănătății" undeva în Harghita sau Covasna, nu știu exact.

Citat:
Pana la urma cei "2000 beneficiari" ce au primit practic?
Depinde cat de mare e saracia, na..
Au primit exact ce au căutat, că nu i-a adus nimeni cu forța. S-a căutat să se împlinească o nevoie reală într-o țară atât de văduvită în ce privește sistemul sanitar.

Citat:
De unde stii asta?
Ziceai ca nu faci parte din conducere, nu esti salariat, etc.
De transparență și de rapoarte financiare ai auzit? Ori în BOR nu se obișnuiește așa ceva...

Citat:
Sigur? Poate aia de jos, mai sus lucrurile stau probabil altfel.
Sigur. Eu însumi am participat la asemenea voluntariat și știu de la fața locului. "Mai sus" unde? Inițiativa la care am participat era la nivel local (comunitatea locală).

Citat:
AZS nu au salariati?
Au pastori și personalul conferințelor (vorbesc de subdiviziunile Uniunii Române). La nivel local, nu există "angajați" în afară de pastorul comunității locale (decât cel mult o femeie de serviciu), restul slujbașilor (prezbiteri, diaconi, secretari, instructori, educatoare, etc.) nu sunt plătiți. E pesonal laic.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atentie! sfantul_calinic Umanitare 11 14.03.2010 11:32:44
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte Iustin32 Secte si culte 1872 20.12.2009 22:41:43
Misiune vs prozelitism georgeval Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 30 12.10.2009 12:41:05