Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Aevărul nu este în totdeauna confortabil! Vă înțeleg durerea, căci nu-mi doresc să fiu în pielea dvs. și nici în piela miilor de copii abuzați sexual .
|
Adevărul, într-adevăr, nu este confortabil. De exemplu, după ce v-am demonstrat negru pe alb că ați deschis întregul topic cu o mare minciună, alegeți să vă eschivați și să vă prefaceți că acest adevăr nu există.
În ce privește durerea mea, atâta câtă există, este în primul rând pentru imaginea dumneavoastră, o imagine bună pe care o aveați pe acest forum, și pe care ați ales în mod inexplicabil să o maculați publicând acest șir de așa zise "știri" demne de Cancan și OTV. Deși confrații ortodocși - dintre care înțeleg că unii vă sunt chiar prieteni - v-au atras atenția de la bun început că ceea ce faceți nu este bine și s-au delimitat de atitudinea dumneavoastră.
Dar, în fine. În Biserica lui Hristos s-a aruncat cu lături încă dinaintea Cinzecimii. Primul care a fost denigrat prin propagandă mincinoasă a fost chiar Mântuitorul. Luați un moment de pauză și reflectați asupra următoarei întrebări: Oare lui Hristos îi place ce fac eu ?