![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca e mult mai ieftin sa platesti un preot necasatorit decat 2-3 preoti cu familie de intretinut care sa se ocupe de aceleasi lucrui ca si cel necasatorit. Nu credeti ca ar scadea semnificativ numarul cazurilor de pedofilie in randul preotilor catolici daca preotii ar putea sa se casatoreasca? De ce sa tii cu dintii de o virtute care este clar ca nu e un dar universal, cand realitatea arata altceva si este o politica care aduce doar deservicii morale BRC? Si Sf. Apostol Pavel zice, "bine ar fi asa, dar mai bine sa sa se casatoreasca decat sa arda". De ce ceea ce e in Sf. Scriptura este o indicatie, pentru catolici devine ceva mandatoriu, sfidand realitatea? Alta explicatie decat cea financiara nu vad. Last edited by AlinB; 31.05.2012 at 12:39:29. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Domnu' doctor, aveți grije că vă dați cu stetosgopul peste deș'te: ziceați că sunteți catolic de rit grec? Cumva preotul dumitale e căsătorit?
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu este. Înțeleg că e văduv. A fost căsătorit o dată, dar a rămas văduv inainte de a primi hirotonia. Apreciez mult la el că nu mi-a făcut niciodată avansuri sexuale. Din ce citesc pe forumul acesta, mă așteptam să-mi facă propuneri nerușinate, fiindcă eu, având forme mai glucidice, cred că sunt foarte atractiv pentru preoții catolici homosexuali.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Da, domnule ! Sunt aproape frustrat că, din peste 20 de preoți necăsătoriți pe care îi cunosc mai bine, nici măcar unul singur nu m-a invitat la o partidă de sex în sacristie, cu un pic de șampanie servită din Potir, ca să mă destind un pic și să fiu mai puțin emoționat în a mă dezbrăca în fața unui sacerdot. Ce nu le-o fi plăcând la mine?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Era o vorba in SUA. Daca vezi un barbat singur pe strada e onanist, daca vezi doi barbati sant homo iar daca vezi un cuplu normal sigur ea e amanta. |
|
||||
|
||||
![]()
O poză să vadă și ochiu' nost' în mod critic?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) | stoianov | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 06.09.2015 17:03:42 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
|