Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2012, 20:28:45
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Si eu sunt de acord cu aceste argumente. Sunt multe parti proaste si la guvernarea PDL dar nu s-au facut atatea ilegalitati pe fata si nu s-a actionat atat de rapid impotriva opozitiei (ca un regim dictatorial). Trebuie sa ne facem carnet de partid? Ca altfel esti impotriva USL...? Eu nu tin cu nici un partid in mod special. Mi-ar place sa vad mai multa democratie in tara asta. Si ma refer nu numai la partide (sau majoritate parlamentara). Rolul nostru este sa alegem raul cel mai mic dar se pare ca nici sa alegem nu mai putem. Acum o alta solutie este amestecul in politica interna a institutiilor UE. Si sper sa se amestece ca altfel e dezastru.
Musca-ti limba! Cum adica? E o lupta pentru putere pe care fiecare intelege s-o duca asa cum poate. Avand in mana toate fraiele puterii, Basescu ar fi putut fura voturile romanilor si in acest an, indiferent cati nu l-ar fi votat. Adversarii sai politici s-au convins ce inseamna democratia pentru Traian Basescu si si-au luat masuri. Sa ne amintim cum a obtinut puterea Traian Basescu la ultimele alegeri. Nu a procedat nici el corect, asa ca nu trebuie sa pretinda altora sa fie mai corecti decat a fost el.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18