![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Nu înțeleg cum cineva poate să simpatizeze cu USL în cazul de față când:
- a reînceput guvernarea pe baza de Ordonanțe de Urgență (o practică tipică PSD intens folosită de-a lungul timpului) - Ponta declară că nu-i pasă ce spune CCR pentru că are mandat din partea Parlamentului (ca și cum Parlamentul e deasupra Constituției pentru că la Consiliul respectiv nu au fost numai premieri, cum afirma Ponta, ci și vreo 4 președinți printre care și al Franței, iar Constituția noastră se aseamană cu a francezilor) - a trecut peste noapte Monitorul Oficial în subordinea Guvernului iar printre primele publicări a fost demisia lui Voiculescu din Senat pentru a nu fi judecat de ÎCCJ - au susținut o ședință extraordinară ilegală: ședințele respective se publică în MO cu o ordine de zi, iar demiterea președinților camerelor nu cred că era înscrisă - Președinții celor două Camere pot fi revocați numai la cererea grupului parlamentar care i-au propus. Același lucru s-a dorit cu Geoană și CCR a hotărît că e ilegal, până la urmă fiind demis tot de PSD, nu la propunerea PD-L. - Austeritatea continuă ca pe vremea PD-L, acordul cu FMI (mult blamant de USL) e același. - Evenimentele se întâmplă cu o repeziciune uluitoare după ce Năstase a fost condamnat (probabil au început să simtă ceva în dos). Prostimea spălată pe creier de Antene (nu am văzut nimic pe site sau la știri când Ponta a încălcat decizia CCR, chiar dacă nepublicată în Monitor sau când a trecut Monitorul în subordinea lui până târziu seara și oarecum minimalizată importanța; dacă PD-L făcea asta cred că două săptămâni pe puțin era subiectul zilei) poate să se bucure, dar am vorbit și cu prieteni de la Drept și au spus că ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni e complet în afara legii, indiferent de preferințele politice ale respectivilor. De furat au furat în prostie PD-L cu autostrăzile și fondurile europene. Vor fura și USL, cum au furat cu privatizările înainte. Însă să ameninți că revoci judecătorii CCR pentru că nu-ți convin deciziile lor e grav. Mai ales că deciziile lor chiar sunt constituționale și Președintele chiar avea dreptul să fie la Consiliul respectiv. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 14:54:31 |
| Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 20:45:03 |
| Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 08:46:15 |
| REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 09:26:00 |
| pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 13:31:18 |
|
|