![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie să recunosc public și eu că lucrarea mea de diplomă a fost o parte teoretică și o parte practică.
Partea teoretică am făcut-o singur, n-am copiat-o de la nimeni însă cea practică a făcut-o un prieten care a terminat înainte cu 1 an sau 2 și care a primit de la mine un preț în lei pentru munca depusă. Eu am susținut lucrarea și teoretică și practică în fața comisiei și ea, comisia, nu știa că lucrarea practică nu e făcută de mâna mea și nici nu m-au întrebat. Acuma eu recunosc că am mințit căci se presupunea că eu am lucrat și partea practică deși nu era prevăzut în clar că nu te poate ajuta cineva sau să o facă un muncitor în întregime dar moral cred că se presupunea asta. Am obținut nota de trecere, o notă mare chiar. Întreb: Aveam voie să angajez un inginer ca muncitor plătit care să proiecteze și să facă el partea practică după cea teoretică? Eu am făcut partea teoretică și mi-am însușit partea practică și am susținut-o corect și bine în fața comisiei și partea practică și pe cea teoretică. Poate facultatea sau universitatea să-mi retragă diploma? Mai pot eu susține că am studii superioare? Cer iertare public comisiei care m-a verificat! Am fost un mincinos și un hoț după formula hoțul neprins e comerciant cinstit! (Nu era obligatorie partea practică dar ridica nota cu 1-2 puncte!.. astfel că o lucrare fără parte practică putea ajunge la nota 8-9 iar una cu parte practică ajungea la nota 10. Eu am luat nota 9 din 10 cât era dacă era fără greșală deși am susținut-o fără greșală. Cred că ei au simțit și mi-au dat corect nota 9. La lucrarea de diplomă nu se lua decât 8, 9 și 10, dar totuși cred că i-am lăsat să creadă că eu am făcut partea practică deși eu am plătit un inginer muncitor căruia i-am cerut ajutorul contra cost firește, nu mă credeam în stare.) Last edited by vsovivi; 20.07.2012 at 13:43:37. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Teoria subconstientului un plagiat tirziu | mihailt | Generalitati | 0 | 30.09.2008 13:52:41 |
plagiat | Annamarria | Generalitati | 4 | 07.01.2008 11:23:32 |
|