![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Azi am plecat la examen si copiii mi-au urat: succes tati!...
Si pana la metrou am dat sa reflectez asa: hopa, cand plecam la examene imi urau succes mama si tata, sora, apoi colegii de facultate, iubita, sotia... Cam asa, in ordinea asta s-au succedat succesele si (rar) insuccesele la examene... Apoi, dupa ce parintii au murit si o vreme am trait singur, mai multi ani, imi uram singur succes... Acum iata, ce surpriza! Am ajuns sa traiesc situatia ca imi ureaza succes la examen chiar proprii copii, copiii de gradi si cresa... Ce am inteles eu din situatia asta? Ca invatam si dam exemene TOATA VIATA, catehumen... Pregateste-te nu atat sa inveti tu pe altii, cat sa treci tu insuti prin noi si noi forme si continuturi de invatare. Scoala incepe abia dupa terminarea scolii, precum muzica incepe sa susure abia dupa ce inceteaza zgomotul instrumentelor si racnetele cantaretilor... Si apoi, la scoala, intre elevi si profesori, vorba lui Leon Bloom (cel cu taxonomia obiectivelor didactice): "nu se stie cine da si cine primeste"!... Last edited by ioan cezar; 03.08.2012 at 03:48:19. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slujirea profesorului de religie | iosif | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 33 | 30.01.2014 12:55:18 |
Demnitatea si responsabilitatea familiei preotului in viata Bisericii | melisa79 | Intrebari utilizatori | 14 | 29.06.2011 14:00:18 |
Vestimentatia profesorului | Carmen FUNIERU | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 38 | 19.05.2011 20:00:24 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
|