Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2012, 05:56:08
ortodoxa2310 ortodoxa2310 is offline
Member

Data înregistrării: 31.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Doamne ajută!
Am observat că avem mai mulți colegi de forum adolescenți (elevi în liceu).
Aș vrea să vă întreb: cum ați vrea voi să se desfășoare o oră de Religie? Despre ce ați fi dornici să discutați? Pe ce teme, la ce neclarități v-ar plăcea să vă răspundă profesorul de Religie?
Și aș vrea să vă mai întreb ceva: dacă ați avea o lecție despre Nașterea Domnului, cum v-ar plăcea să se desfășoare (în afră de colinde)? :) Ce v-ar plăcea să vă spună proful în legătură cu Nașterea Domnului?
Dar ce anume nu v-ar plăcea, ci vi s-ar părea plictisitor? :)
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. :)

...sora mea ce vorbesti tu acolo...

nu mai sunt demult la liceu, dar sa-ti spun ce faceam la ora de religie- NIMIC.
Cand si cand mai venea preotul profesor sa ne puna note, ne intreba cate ceva f simplu si elementar pe cativa si in functie de raspunsurile alea pune note la toti. 9 si 10. 9 la aia care zbierau prin clasa. Cam atat.

Asta a fost un caz fericit. Am mai avut un profesor, nu preot, si mai tanar care venea si abera la ore despre reincarnare hinduism.

Deci -ipotetic, pt ca nu mai sunt la liceu-din pct meu de vedere, daca la ora de religie ne-ar invata rugaciuni ca pe copiii de gradinita- si ne-ar explica intelesurile- ar fi minunat, macar cu atat sa ramanem.
Ambitii mai mari de-atat cu indraznesc sa am de la ora de religie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebare cont forum calatorul Generalitati 0 29.12.2012 00:19:24
o intrebare pentru profesorii de religie... sau cunoscatori gheorghie Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 17.02.2012 22:55:33
Rugaciiuni pentru cineva care vrea sa se sinucida Andreea_ Rugaciuni 18 31.07.2010 21:44:24