![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel putin unii au ceva in privire care ii diferentiaza de ceilalti. Ma rog, sunt destul de multi oameni, dupa parerea mea, care se straduiesc spre bine. ![]() Pe de alta parte, nu prea conteaza cat de buni crestini sunt cei din jurul tau, ci cum esti tu fata de ei. Desi este tare imbucurator si incurajator sa vezi crestini in actiune. In principiu, multe din persoanele cu care intru des in contact le socotesc ca daruri de la Dumnezeu. Din fericire pentru mine si pentru dintii mei, si dentistul e o persoana cu care intru in contact relativ des ![]() Familia e, fara indoiala, unul dintre ele si cred ca toti ar trebui sa gandeasca asa, indiferent daca se incadreaza sau nu in niste standarde. In familie ai prilejul sa iti exersezi (sau nu) virtutile crestinesti. Prietenia mi se pare o forma minunata de cultivare a crestinismului. Prietenii se aleg unul pe celalalt, "cresc" unul cu celalalt. De cand am mai renuntat la autocentrism si la lumi paralele, am capatat si eu asa ceva...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre pretentiile mari pe care le avem fata de ceilalti | andrei_im | Generalitati | 12 | 29.03.2012 10:44:10 |
Bin laden a fost ucis, Statele Unite au avut o atitudine crestina ??? | guardian knight | Generalitati | 33 | 04.05.2011 19:18:57 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|