Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2012, 11:08:25
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit parerea mea nr.2

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Cum dovedim ca suntem crestini in viata de zi cu zi?
Ma refer in situatii concrete :familie,prieteni,servicu ,poate chiar forumu asta.
Prin ce se diferentiaza un om care are credinta ? Cu ce anume ne ajuta credinta in relatiile cu ceilalti?
Daca aveti astfel de exemple concrete ar fi de apreciat,dar si consideratii generale ar fi interesante. Astept cu drag raspunsurile voastre
De ce simti nevoia sa dovedesti ca esti crestin? De ce simti nevoia unor exemple, altor exemple decat a lui Hristos ? sau a Sfintilor lui Hristos ?....

Si sectantii sunt zambitori si ei ne sar in ajutor fix cand avem nevoie, chiar inaintea ortodocsilor, si doctorii sectari si MAI ALES EI dau consultatii si tratamente gratuite, si sectanti, MAI ALES EI, sunt impotriva avorturilor si au grija de bietii, nefericitii, nostri handicapati…Si sectantii isi spun crestini, si ei au o credinta

Uite ce spunea cineva :
Iubeste pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ,si pe aproapele tau ca pe tine insuti.
Daca urmati aceste porunci,cele mai mari ,le veti urma de la sine si pe celelalte.
Si eu am cautat reguli si indreptare de viata .Si am realizat ca singura indatorire care o aveam,era sa iubesc si sa ma bucur de viata ca de un dar ,si de maretia lui Dumnezeu. Daca inima nu va e patrunsa de iubire ,orice alte infranari si reguli nu au scopul decat tocmai de a va duce in acest punct,sa invatati sa iubiti .
Asa ca de ce sa nu urmati de la inceput calea regala,a iubirii :) ?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre pretentiile mari pe care le avem fata de ceilalti andrei_im Generalitati 12 29.03.2012 10:44:10
Bin laden a fost ucis, Statele Unite au avut o atitudine crestina ??? guardian knight Generalitati 33 04.05.2011 19:18:57
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13