Citat:
În prealabil postat de iustin10
Cum dovedim ca suntem crestini in viata de zi cu zi?
Ma refer in situatii concrete :familie,prieteni,servicu ,poate chiar forumu asta.
Prin ce se diferentiaza un om care are credinta ? Cu ce anume ne ajuta credinta in relatiile cu ceilalti?
Daca aveti astfel de exemple concrete ar fi de apreciat,dar si consideratii generale ar fi interesante. Astept cu drag raspunsurile voastre
|
De ce simti nevoia sa dovedesti ca esti crestin? De ce simti nevoia unor exemple, altor exemple decat a lui Hristos ? sau a Sfintilor lui Hristos ?....
Si sectantii sunt zambitori si ei ne sar in ajutor fix cand avem nevoie, chiar inaintea ortodocsilor, si doctorii sectari si MAI ALES EI dau consultatii si tratamente gratuite, si sectanti, MAI ALES EI, sunt impotriva avorturilor si au grija de bietii, nefericitii, nostri handicapati…Si sectantii isi spun crestini, si ei au o credinta
Uite ce spunea cineva :
Iubeste pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ,si pe aproapele tau ca pe tine insuti.
Daca urmati aceste porunci,cele mai mari ,le veti urma de la sine si pe celelalte.
Si eu am cautat reguli si indreptare de viata .Si am realizat ca singura indatorire care o aveam,era sa iubesc si sa ma bucur de viata ca de un dar ,si de maretia lui Dumnezeu. Daca inima nu va e patrunsa de iubire ,orice alte infranari si reguli nu au scopul decat tocmai de a va duce in acest punct,sa invatati sa iubiti .
Asa ca de ce sa nu urmati de la inceput calea regala,a iubirii :) ?