Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.12.2012, 14:19:29
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Stai asa, exista niste reguli pentru posesorii de arme. Nu imi elibereaza permisul daca nu indeplinesc niste standarde! Bine, pana la urma depinde de mine, asa este...

Nu rastalmaci! Rectific eu intrebarea:

- daca sunt americani, de ce merita mai multa compasiune decat altii?? De ce se fac diferente? Daca mor 27 de americani, apare peste tot stirea! Daca mor 1000 de africani sau arabi, macelariti poate chiar de americani, de ce nu se stie nimic si e tacere?? ASTA ERA IDEEA!!!

De ce vreau arma?? Pentru siguranta mea si a celor din jur! Daca la scoala din SUA profesorii aveau si ei arme, probabil l-ar fi impuscat cineva si pe criminal la timp. Sau cel putin poate ar fi redus numarul victimelor.
daca sunt americani, de ce merita mai multa compasiune decat altii?? De ce se fac diferente? Daca mor 27 de americani, apare peste tot stirea! Daca mor 1000 de africani sau arabi, macelariti poate chiar de americani, de ce nu se stie nimic si e tacere?? ASTA ERA IDEEA!!!

Mai tu Raule America asta e facut din toate natiile la un loc...ma intelegi? de care americani vorbesti tu? de indienii aia vechi?ori tu nu ai facut istorie.Eu asa stiu si vad aici sint oameni din toate popoarele printre care si romani.
Craciun Fericit si sa fii sanatos.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tragedie in Germania Hector Stiri, actualitati, anunturi 27 09.08.2013 10:09:09
Tragedie la Maternitatea din Giulesti cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 164 29.08.2010 05:05:58
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis cristiboss56 Generalitati 17 28.06.2010 13:17:20