![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pune mana pe o foaie de hartie,cauta adrese ale organizatiilor care strang fonduri,noteaza-le si du-te frumusel la banca si trimite-le niste bani. Da,banii cu care vrei sa-ti cumperi pistol... Facutul pe grozavul din vorbe nu ma impresioneaza!Mai incearca!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 16.12.2012 at 20:11:36. |
|
||||
|
||||
![]()
Tragedia are multe feluri de a se arata; daca tot vrei sa te arati echidistant, de de nu postezi imagini cu copilasi de 3 ani cersind in frig in Bucuresti?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt la fel de afectat de moartea tuturor, indiferent daca ma doare mult sau putin! Cert e ca sentimentul e acelasi! De crimele facute de americani nu mai zice nimeni nimic, milioane de oameni...
Ce, am fost de acord cu stirile cu norvegianul ala? Mi-e indiferent. Doar ca mor ca ni se tot "impune" cum ca SUA e buricul pamantului. Nu sunt copiii lor cu nimic mai speciali! Cine am inteles ce am vrut sa punctez, bine, cine nu... nu le voi da satisfactie in a intra in polemici. O seara binecuvantata ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Lasati,ca acum cu epoca internetului,cu Paypal,si Skippe se pot face multe.
Luat legatura cu episcopatul ortodox roman din Africa...sunt metode. Postatul pozelor ca si argumente supreme in dialogul cu altii,nu te face mai bun.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Pai nu ma fac mai bun, eu sunt la fel. Dar ce, pozele cu americani va fac mai buni? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O noua zi cu intelepciune si pace! Ceau!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt total de acord. |
|
|||
|
|||
![]()
-lucrurile sunt clare: daca nu ai pistol,automat,..arma de foc nu poti omora decat -eventual-cativa oameni,cu un cutit e foarte greu,se apara cel atacat,iti da peste mana...
-daca erau total interzise armele,daca nu existau deloc pe piata nu avea arma si nu omora copii. -la fel si daca nu s-ar mai produce deloc armament la nivel mondial-sub nici o forma-si s-ar distruge toate rachetele,bombele....nu ar mai putea sa apara al treilea razboi mondial |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Tragedie la Maternitatea din Giulesti | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 164 | 29.08.2010 05:05:58 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|