Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Ce bine că a descoperit cineva, în sfârșit, coada la prună și gaura la macaroană!
Acuma îmi pare rău că l-am suspectat pe duhovnicul tău...
Din fragmentul de mai sus, reiese că tu te crezi mult mai "deșteaptă" și "înduhovnicită" decât sfinția sa, din moment ce aduci unui sfat cât se poate de profund un spor de discernământ capitalist tipic.
Inteligenței tale virtuoase, opusă desigur prostiei noastre păcătoase, i-a scăpat faptul că contestarea unei extreme nu conduce neapărat la validarea celeilalte extreme.
Termenul "cipolog" (cercetător al cip-urilor) nu-i totuna cu cipofil (iubitor al cipurilor) sau cipolatru (închinător la cip), nici "cipofogi" (un nonsens, probabil o greșeală de tastare pe care luminăția sa EG n-a sesizat-o în marea ei perspicacitate ) n-are legătură cu cipofob (persoană care manifestă o frică patologică față de cip).
De unde reiese că semnul fiarei din Apocalipsa 13:16-18 este un dispozitiv electronic? Că despre asta discutăm, nu despre cât de periculos este statul și grozav dușman abstract este el.
Dar cred că ai dreptate într-o singură privință: ochelarii noștri de cal sunt inferiori ochelarilor tăi de vacă care vizualizează falsificat blu-ray 3D, deci halucinația ta este mult mai captivantă și spectaculoasă.
|
faci exact ca indivizii asta de pe la teveu cand tipa dupa preotul de la Constanta ca de ce (si unde scrie) si de unde concluzia ca daca l-au incinerat pe marele regizor inseamna ca nu trebuia sa i se faca slujba religioasa invocand sloganul "opriti dricul, mortul asta n-a dat plicul"!! trageti bine ochelarii de cal peste ochi sa nu cumva sa te contaminezi de "frica patologica si halucinatia" manifestata de o vaca... esti minunat!! da-i inainte cu tupeu ca nu e deloc greu...