Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 23:42:11
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
In postarea in care ati mintit, afirmand ca in fiecare noapte catolicii omorau 500 de calvini. Cand v-am atras atentia asupra erorii, ati afirmat, impertinent, ca cifrele nu conteaza. Un lucru e cunoscut de oricine a frunzarit istoria: calvinistii au umplut Europa de sange. Si-au trimis regele legiuit pe esafod, l-au asasinat pe episcopul primat al Angliei, incat diferenta fundamentala intre calvinisti si comunisti imi scapa. Ei bine, cu toate acestea intreaba, senin, unde o fi revarsarea de ura ?
Sa aduceti va rog postarea,faceti un efort.Va roaga frumos acelasi calvin insetat de sange pe care,acum ceva vreme,l-ati rugat sa va scrie un articol pe blogul dvs catolic si cu care,tot insetat de sange eram si atunci,ati mai facut discutat si alte lucruri.Daca nu ma inseala memoria acele afirmatii ale mele erau anterioare momentului cand noi am colaborat.Nu stiu de atunci sa fi facut altele si prin urmare nu m-am schimbat.Ce nu v-a deranjat atunci va deranjeaza acum mai mult ? :) Stiti foarte bine ca ati raspuns altceva decat v-am intrebat dar sa stiti ca nu asta m-a mahnit.Va spun sincer.Ce m-a mahnit este ca omul Mihnea Dragomir pe care il stiam ,fie si doar virtual,incepe sa se schimbe,si nu in bine.Ceva se intimpla cu dvs.Nu ma refer la credinta dvs,acolo nu este treaba mea,ci la omul Mihnea Dragomir.Credeti ca mi-ar fi greu sa va raspund ironic,acid,dur sau sa-mi bat joc de credinta dvs sau de alte aspecte?Mi-ar fi foarte usor,cel mai usor,atat de usor.Daca veti privi cu sinceritate in sufletul dvs eu cred ca veti realiza poate ce este mai greu de acceptat,pt ca eu continui sa imi aduc aminte de acel om cu care vorbeam,pentru care am scris din toata inima,cu care mi-am/ne-am impartasit ganduri si care nu stiam ca undeva in launtrul era atat de suparat pe mine.Poate daca mi-ar fi spus,in acele clipe cand vorbeam amandoi,am fi lamurit lucrurile dar se pare ca in prezent alte aspecte ies la suprafata.Simt ca pierd un prieten,atata tot,asa credeam.

Cand gasiti postarea sa o puneti integral,cu toata discutia si o voi comenta si eu daca va fi cazul.Daca nu va mai fi cazul o sa va scutesc de prezenta mea de mincinos insetat de sange,mai rau decat tot raul, si nu pot decat sa va doresc tot binele din lume.Imi pare rau daca am facut ceva sa va raneasca,sunt cel mai nevrednic dintre fratii mei,sunt ultimul dintre ei si din pacate nu fac mereu ce trebuie,luati frazele subliniate din text drept esenta lui,restul aruncati la cos.Numai bine domnul doctor,ce v-am spus v-am spus din suflet,Dumnezeu sa va calauzeasca mereu pasii.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
sfinti catolici nutucutu Biserica Romano-Catolica 309 20.12.2021 13:04:51
Pentru catolici Hartford Intrebari utilizatori 17 08.05.2012 19:43:13
Episcopii nostri georgeval Despre Biserica Ortodoxa in general 23 11.02.2012 12:49:35
Episcopii necasatoriti contrazic cuvantul Scripturii ? Erethorn Preotul 19 27.09.2011 17:20:43
Noi Episcopii ale BOR PadreCory Biserica Ortodoxa Romana 1 29.05.2008 01:40:39