![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare : Daca eu citesc sa spunem despre un stup de albine fosilizat de acum 100 de milioane de ani, desi se crede ca florile au aparut acum 80 de milioane de ani. Iar oamenii de stiinta care discuta despre asta au urmatoarele opinii: Primul : Descoperirea schimba lucrurile fundamental si probabil evolutia s-a desfasurat invers decat credeam noi. Al doilea: Este exact ceea ce ne-am asteptat sa descoperim. Dupa care citesc o poveste despre copaci si apoi aparitia florilor care intra in competitie cu pomii pentru atragerea albinelor. Ce ar trebui sa fac/cred ? Sa astept sa cada oamenii de stiinta de acord ? Si dupa ce cad de acord, exista vreun motiv sa cred ca ei chiar imi spun adevarul ? O sa gasiti povesti de astea la tot pasul, "poate " si "probabil " sunt cuvinte foarte utilizate. De ce trebuie sa le transform eu in "sigur " ? De ce daca vad un documentar despre un cuc de exemplu trebuie sa-mi imaginez eu cum toti cucii au murit in afara de unul care a gresit cuibul ? Si ala a transmis mai departe puiului informatia ca trebuie sa puna oul in cuib strain. Sau toti iepurii au murit in afara uneia care si-a rupt blana de pe piept si a facut un cuib pentru pui. Dupa care puii au capatat si ei instinctul asta. E mult mai firesc ceea ce vorbesc Sfintii Parinti, despre priceperea fireasca pe care Dumnezeu a sadit-o in fiecare animal. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|