Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2013, 23:37:56
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Tot ceea ce mancam este bun si lasat de Dumnezeu. Nu exista hrana rea, nu ne mantuim numai cu postul, sau cu anumite alimente.
Pai nu tot ce exista pe pamant este si comestibil,nu se mananca plante otravitoare,halocinogene sau insecte si animale toxice;oricum am lua-o se fac unele distinctii,deci nu orice este bun pt om.
Ah,si inca ceva:de ce se manca numai animalele ierbivore si nu si cele carnivore?Daca-s toate bune putem manca si caini,pisici,lei,tigri,lupi,ursi...

Dar oare porunca Sa nu ucizi se refera numai la oameni? :)
Ori la orice varsare de sange?

Nu ne mantuim numai cu postul,dar nici nu intra in discutie ca am putea sa-l omitem pentru cauze mult mai marete-adica eu fac milostenie si sunt bun cu altii,imi permit sa mananc de dulce in post...
Aceasta judecata se refera mai ales la mine insumi,in rest fac tot posibilul sa nu-i contabilizez pe altii si nu-i descos sa aflu ce fac si cum fac pt a nu cadea la judecata cu ei(sunt tentata poate).

Nu stiu altii cum sunt,insa eu ma simt vinovata daca din diverse motive am ales sa nu tin post in zilele cerute.Ma simt parca dezamagita de mine insami ca nu am putut sa fac atata lucru mic ce tine de ascultare.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 22.02.2013 at 23:57:29.
Reply With Quote