Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2013, 10:33:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raphael Vezi mesajul
Am si eu o intrebare. Am tinut Postul Pastelui de la inceput si am de gand sa il tin pana la sfarsit. Dar azi cand am fost la Carrefour niste baieti care administrau automatele de cafea si ceai au vut sa imi dea o ciocolata calda "din parta casei" Cica e vegetala. Scria ca contine cacao, zahar, apa si albitor vegetal. Dar in paranteza cu un scris puchinos la albitor vegetal printre altele, cica continea "proteina din lapte" Cand am vazut am renuntat si mi-au dat un ceai "din partea casei" ca tot au avut chef sa faca cinste. Dar din gresala pana sa observ scrisul puchinos, am apucat o picatura din acea ciocolata calda.
Intrebare: Asta inseamna ca mi-am stricat postul?
Nu inteleg ce este acela scris puchinos si nici albitor vegetal???!!!

In rest,foarte probabil ca cei care promovau bauturile cu pricina,erau mai mult ignoranti decat soldatii lui satan,care umblau sa strice postul dreptcredinciosilor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote