![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
AlinB ti-am citit posturile trecute chiar si aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15953 si chiar nu inteleg ce cauta un ateu pe forumul asta Crestin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce afirmati nu are nici o legatura cu subiectul acestui thread,ca sa nu mai spun ca este total eronat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2) si daca ar fii, care e problema? nu interzicem accesul nimanui.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ce anume v-a facut sa credeti ca este ateu?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil, judecand dupa linkul pe care l-a dat, faptul ca AlinB nu crede in apocalipticipuri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
atenție: dacă nu ești cipofob, ești ... ateu. |
|
||||
|
||||
![]()
Aici e vorba despre produse promovate ca fiind de post fara a fi astfel.
NU este vorba despre persoane, fie ele si de talia internationala a lui AlinB. Nu este vorba nici despre cipuri, despre care s-a vorbit pe larg: discutia poate fi reluata pe firul dedicat. Inapoi la topic !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cu ceva ani în urmă, eram la patiseria din Pasajul Victoria pentru a lua niște strudele. "sunt de post?" am întrebat. "ele sunt făcute de post, dar să știți că se coc în aceleași tăvi în care se coc și branzoaicele" mi s-a răspuns. până unde ducem ideea de post? |
|