Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2013, 07:58:13
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Annyta, este irelevant cum sint copii parintilor care nu si-au dus copii la biserica. Acei parinti si-au declinat calitatea de parinti in favoarea Lui Dumnezeu, dpdv al sufletului copiilor lor - dpdv duhovnicesc e ca si cand si-ar fi abandonat copii pe un camp sa aiba Dumnezeu grija de ei. de sufletul lor.
Ce te astepti de la aceia? Ei nu il cunosc pe Dumnezeu, nu sint crestini de fac asa cu copii lor. Ca daca l-ar cunoaste pe Dumnezeu, atunci din reala dragoste de Dumnezeu le-ar vorbi copiilor lor despre El, i-ar duce la biserica si s-ar purta ei insisi in lumina dragostei de Dumnezeu si de aproapele incat ar fi fara efort exemple vii de crediinta si comportament frumos, dupa voia lui Dumnezeu, pentru copii lor.

De ce privesti (si nu numai tu, dar si ceilalti Lucian, Cezar) spre lume, de ce il cautati pe Dumnezeu intre cei ce nu il cunosc pe Dumnezeu, in loc sa il cautati pe Dumnezeu intre crestini, intre sfinti; in loc sa ii cautati pe sfinti !?!? Caci sfinti in viata inca avem - oameni care traiesc cu Dumnezeu. Ei sint crestinii adevarati. Ei ne ar trebui sa ne fie modele, daca vrem sa nu fim noi insine niste mincinosi care ne dam crestini dar care de fapt am fi din lume si ai lumii.
Păi mie îmi pare rău de cei care îl "ignoră" pe Dumnezeu și de copiii care sunt crescuți departe de El, sursa binelui. Ei sunt aproapele nostru, sunt oameni buni de altfel, cu calități șamd; îmi pare rău să fie furați de lumea aceasta cu tentațiile ei.
Reply With Quote