Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2013, 22:14:27
Nastya
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Dumnezeu să-i ierte pe toți!

Cand v-am citit raspunsul, acum 7-8 zile mi-a fost rusine; si am vrut sa va multumesc ca ati spus asa: „Dumnezeu sa-i ierte pe toti!”
Si L-am rugat pe Dumnezeu sa ma ierte si pe mine pentru ca, nu pot sa uit.

Dar citind acum ce spun unii dintre forumisti, incep sa inteleg ca nu trebuie sa uit.

Ma intreb de multe ori, atunci cand imi amintesc de acele zile(de la Revolutie sau de la Mineriade), zile in care parca se dezlantuise Iadul pe pamant, zile care m-au speriat si
m-au marcat, daca e corect sau normal sa nu uiti. Crestineste stiu ca nu e. Crestinul trebuie sa ierte si sa uite.

Mantuitorul Hristos , Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu Adevarat si Om adevarat a fost batut, scuipat, batjocorit. Si S-a rugat pentru cei care-L chinuiau: „Părinte, iartă-le lor, că nu știu ce fac!“

Dar!

Nu e ură ce simt, dar nici Iubire nu e. E doar spaima pentru ce am vazut si am trait, si durere pentru cei care au avut de suferit.
Si poate un strop de compasiune pentru aceia care parca deschisesera portile iadului.
Dar atat.

Dumnezeu sa ma ierte!
Reply With Quote