Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2013, 10:51:26
Barsaumas
Guest

Implicit Indeosebi pentru Yasmina, Lady, prof. Ioan Cezar

Ca lucrurile sa fie clare: le apreciez foarte mult pe cele doua domnisoare ponderate, intelepte si credincioase ale forumului, namely Yasmina si Lady. Au dreptate, fiecare in felul ei, intr-o mare masura.
Insa: - este vizibil ca exista unii, precum creatura ilustrata in citatul dat de guardian, care ajung sa...doreasca moartea semenilor, inclusiv a..copiilor!!!! (textula, cititi ce a paste-uit colegul nostru din raspunsul aceleia). Bun, astfel de persoane au nevoie de ajutor specializat.
Insa babaele din blocul meu, inclusiv tiganca care este femeie de serviciu, hranesc si apara animalele astea intr-o veselie, si privesc cu cel putin indiferenta soarta unui muscat de caini ("Nu stii sa te porti cu cainii, de aia te musca"...) nu mai au scuza nebuniei, ci pecetea infama a rautatii de femeie singura, misandra, chiar misantroapa. La ele ma refeream prin "cretinele adoratoare de caini care merita niste bataie".
Lady, sa zicem ca moartea lui Ionut, Dumnezeu sa il odihneasca, e suspecta. Bun, mortile japonezului si a atita altora, inclusiv copii, mai putin mediatizate, sunt la fel?!
Eu NU ucid fiinte. Nu mai departe de ieri vorbeam cu un frate gentooist, recomandindu-i sa nu ucida un biet paianjen intrat in casa. De doua seri, intra niste plosnite Pentatomidae in bucatarie. Astept sa ia o pauza din zborul lor bazait, apoi le iau in mina cu blindete si le dau afara. Am doua zebre australiene si un iepure, tare tiscosi toti trei. Iepurele ne recunoaste, pe mine si a mea, ne linge pe picior. Acum multi ani, un alt iepure dormea cu mine in pat (sarea din cusca rudimentara improvizata in camera, pina i-am cumparat una ca lumea si l-am dus pe balcon, si se baga in pat cu mine la caldura, ca era iarna.). Nu s-a cacat sau pisat vreodata in patul meu. Ciudat, nu? Iepure, repet, nu caine, nu pisica.
Prin "jihad al normalitatii" inteleg opunerea civica la legi scelerate si coruptie generalizata, si, la mare nevoie, intr-adevar revolta armata pentru nimicirea sistemului, indiferent de reactia Occcidentului (macar sa pierim cu fruntea sus). Si, on-topic, da, cainii trebuie exterminati. Toti. Fara cruzime: o moarte usoara si rapida. Sunt fapturi ale Domnului, merita asta.
Sper ca am facut lucrurile clare.

Last edited by Barsaumas; 24.09.2013 at 11:03:33.
Reply With Quote