![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Personal am citit doar câteva mesaje de pe topic, astfel încât habar nu aveam de acel text, nu știu cui și în ce context l-ați adresat, ieri l-am văzut prima dată, în mesajul dnei Mihaela. Mi-am dat seama imediat că e ori scos din context, ori cine știe ce o fi cu textul acela. Dvs aveți un mod de exprimare foarte frumos și elevat (așa cum se poate observa cu ușurință din mesajele pe care le-ați scris, de-a lungul timpului, pe teme teologice, filosofice, psihologice, medicale etc). De aceea, evident că un astfel de fragment (citat nu știu de unde de către doamna Mihaela) nu poate fi decât o glumă scoasă din contextul în care a fost formulată. Vă mulțumesc pentru gândul de a-mi adresa acest mesaj! O noapte binecuvântată!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|