Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2013, 11:31:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Chiar daca ar fi adevarata problema cu cipurile nu are legatura cu dogma ortodoxa, deci cu invatatura gresita. Preotul nu are de ce sa intrebe pe cineva daca are cip sau nu. Oricum, preotul ar trebui sa ii intrebe mai bine daca stiu invatatura de credinta si daca o inteleg, dar nu fac multi nici macar asta. Inainte se facea catehizare, astazi multi credinciosi nu stiu prea multe din ce cred. Mai mult preotii au ajuns sa administreze Sfinte Taine si ateilor, ca nu ii intreaba macar daca ei cred, ca tot vorbeam de cununie.
Citat:
Care este sensul acestui truc? Sensul este de a forța oamenii să privească nu la Hristos, ci la unele lucruri exterioare. Pașaport, card, un oarecare cod de bare.Dar o persoană nu poate sluji la doi stăpâni. Așa se dovedește că noi nu ne mai uităm dacă suntem sau nu împreună cu Hristos, dacă îndeplinim sau nu îndeplinim poruncile Lui, daca ținem credința lui Hristos sau nu o ținem, ci ne uităm la faptul dacă am primit sau nu pașaportul, dacă ambalajul are cod de bare sau nu. Adică oamenii încetează să se uite la esență și sunt abătuți de la ea.
(...)

Citat:
Și indiciul aici este foarte simplu – rețineți, cu cât începe să se implice mai mult o persoană în lupta cu INN [CNP la noi] sau cu pașapoartele biometrice, cu atât ea devine mai iritabilă, agresivă, furioasă. Oare asta este de la Duhul Sfânt? Oare Duhul Sfânt este Dumnezeul confuziei? După cum a spus Apostolul Pavel, Dumnezeul nostru nu este un Dumnezeu al confuziei, ci al păcii.Iar eu nu am văzut încă nici măcar un om liniștit și pașnic care să fie implicat activ în lupta cu INN. Toți sunt isterici. A fost la noi, într-o mănăstire mare, un arhimandrit cu autoritate, nu voi menționa numele lui, pentru a nu-l dezonora, care se lupta activ cu INN, iar în consecință a înnebunit, în sensul propriu al cuvântului. El a început să alerge gol prin mănăstire, să strige absurdități, apoi a ajuns într-o casă de nebuni. Aceasta este o confuzie spirituală care l-a vătămat pe om în totalitate. La noi oamenii au început să meargă în peșteri. Cunoașteți istoria din Penza?* Este rezultatul aceleiași ispite. Oare asta este de la Dumnezeu? Nu, este de la satana. Și este acest lucru de la satana tocmai pentru că diavolul vrea să păcălească oamenii. I-a păcălit în așa fel, încât ei au uitat de Hristos și își amintesc doar de diavol.
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...l-sectar-de-l/

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30