Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2013, 08:35:47
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, dar nu era beat.
Oricine poate pune mana pe un telefon, pe un betiv cu voma pe el, sa-l sprijine, mai putin.
Sa vad ce faci cand ai sa dai peste unul care pute de la o posta de beat si se chinuie sa treaca strada.

Conform standardelor cu care nu esti de acord (problema ta), un desfranat este un desfranat, indiferent de circumstante.
Poate avea circumstante atenuante, cum am spus, dar incadrarea e la fel.

La fel cum omori un om, esti un criminal, indiferent ca ai facut-o din neatentie sau premeditare. Daca l-ai calcat cu masina din vina ta, nu esti in aceeasi categorie cu Charles Manson dar fara pocainta s-ar putea sa-i tii tovarasie in Iad.
Tipul arata destul de sifonat; ca era om al strazii. Ghici cine ii ajuta pe ei cand sunt cazul jos la propriu? 1 din vreo 70 de persoane care trec pe langa el ca eh... "e vagabond, sigur e beat sau drogat".

Si daca omori un om ca ti s-a aruncat in fata intentionat tot criminal esti, nu? Ca deh, tu l-ai omorat. De ce nu ai avut o viziune sa iti dai eama c el vrea sa moara si-i era prea frica s-o faca singur? Da, sunt cazuri, ca si aia ce se arunca sub trenuri. Tot mecanicul de locomotiva pica de fraier de cele mai multe ori si apoi e vazut ca un criminal, ca n-a prezis ca ala se arunca.

Si, n-avem noi de unde sa stim ca criminalul ajunge in iad sau in rai. Dumnezeu judeca, nu dupa cum vrem noi, ci dupa cum stie doar El. Da, putem specula ca e in iad, dar poate ein rai din cauza a x lucruri pe care noi nu le stim.

Ah, nu bat campii deloc, citeste-ti macar 40% postarile de pe forum, unde tema e contrara ideilor tale. Apoi hai si zi de mine ca vin aicia sa o tin sus si tare cu ideile mele (cu care, apropo, tu nu esti de acord).
Poate si tu esti/ai fost la fel e desfranat ca mine, ca doar nu ai vrut sa imi raspunzi la cea mai simpla intrebare.

Si legat de CV, nu cred ca la orice angajare, oriunde, nu ai nevoie e un amarat de CV, sa stie angajatorul lucrurile elementare despre tine... Normal ca nu ti-ai expus CVul pe forum, ca doar nu ai unde sa te angajezi pe forum ca ceva, dar m-ai luat ca nu divulgi chestiuni personale pe forum. De aia am venit cu argumentul CV-ului.
Reply With Quote